Vetomiehet: Liigasta löytyy pelattavaa

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Torstaina palattiin pieneltä tauolta voitokkaasti, kun Rangers nappasi voiton Predsistä maalein 4–3. Perjantaina pelataan Liigassa seitsemän ottelua samaan aikaan, kun osa pelaajista on Leijonien mukana EHT-turnauksessa. Tämä avaa jopa pienen pakkopelin paikan Kärppien isännöidessä Tapparaa Raksilassa.

Kirvesrintojen terävimmät syömähampaat, Henrik Haapala, Veli-Matti Savinainen ja Jukka Peltola ovat maajoukkuetehtävissä, mikä laskee merkittävästi vierasvoiton odotusarvoa. Tapparalle kulunut viikko on harvinainen, sillä perjantain kamppailu on heille viikon ainoa. Tamperelaiset jahtaavat edelleen Liigan vierasvoittoennätystä, mutta käytettävissä oleva illan otteluun on normaalia selvästi kapeampi ja Kärpillä on loistava sauma hyödyntää tilanne.

Kotijoukkue Kärpät kävi keskiviikkona häviämässä Jyväskylässä maalein 2–0, mikä katkaisi kolmen ottelun voittoputken. Kotona kuitenkin jälki on ollut komeaa katseltavaa viimeiset kuukaudet. Yhdestätoista viimeisestä kotiottelusta Kärpät on napannut 9 voittoa (kolme jatkoajan tai rankkareiden jälkeen) ja puhdas voitto sarjakärjestä nostaisi toiveita jopa suorasta puolivälieräpaikasta.

Kärppien kotietu ja toiveet noususta sarjataulukossa yhdistettynä Tapparan heikentyneeseen kokoonpanotilanteeseen saavat meidät liputtamaan kotivoittoa. Lisäksi voi ottaa kokeiluun Sportin kotivoiton elintärkeässä ottelussa Lahden Pelicansia vastaan.

Perjantain pelivalinta

Liiga: Kärpät-Tappara, klo 18.30
Kärpät @ 2.08, 1u (Linkki vie suoraan Unibetin Liiga-kertoimiin) 

Kuva: AOP