Suosikit, mustat hevoset, heittopussit ja sensaatiot – kuuntele massiivinen EM-kisaennakko

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät Ranskassa perjantaina 10. kesäkuuta ja Penkinlämmittäjät-podcast otti turnauksen ennakoitavakseen kattavasti. Kaksiosaisessa paketissa käydään läpi jokainen kisoihin osallistuva maa. Mukana ennakoinnissa ovat Faneille.comin toimittaja Jaakko Tiira sekä italialaisen futiksen asiantuntija Aapo Mutanen.

Toimitus arvioi jokaisen maajoukkueen vahvuudet, heikkoudet, tulevan lohkosijoituksen sekä nostaa esiin pelaajan, joka voi nousta suurempaan tietoisuuteen kesän kisojen jälkeen.

Nyt on aika ottaa hyvä asento tuolista, sohvalta tai missä ikinä jaksoa kuunteletkaan ja syventyä näiden 24 kattavan analyysin vietäväksi.

Penkinlämmittäjät ei suinkaan jää vielä kesälomalle vaan seuraa EM-kisoja tiiviisti tehden jakson jokaisen alkulohkokierroksen jälkeen. Jatkossa nostamme esiin kisojen kiinnostavimmat puheenaiheet ja myös yksi toimituksesta on kesäkuun lopussa paikan päällä Ranskassa.

Nyt ei muuta kuin nauttimaan kisahuumasta!

Lohkot A, B ja C:
[mixcloud https://www.mixcloud.com/penkinlammittajat/penkinl%C3%A4mmitt%C3%A4j%C3%A4t-s03e15-em-kisojen-ennakko-lohkot-a-b-ja-c/ width=100% height=60 hide_cover=1 mini=1 light=1]

Lohkot D, E ja F:
[mixcloud https://www.mixcloud.com/penkinlammittajat/penkinl%C3%A4mmitt%C3%A4j%C3%A4t-s03e15-em-kisojen-ennakko-lohkot-d-e-ja-f/ width=100% height=60 hide_cover=1 mini=1 light=1]

Facebook: Penkinlämmittäjät
Twitter: @Penkinlam

Toimittajat: Atte Ruuttila (@ARuuttila), Anssi Karjalainen (@A_Karjalainen) ja Jussi Vainikka (@j_vainikka)
Vieraat: Jaakko Tiira (@JalmuTiira) ja Aapo Mutanen (@aapmut)

Kansikuva: Daniel Kopatsch / Getty