Englantilaisen jalkapalloseuran pelaaja pidätetty – kävi turvamiehen kimppuun ja tappeli harjoituksissa

Viaplay LogoKuka vie Valioliigan nimiinsä tällä kertaa? Seuraa huippujännittävää brittifutiskautta Viaplay-palvelussa.

Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Fulhamin hyökkääjä Aboubakar Kamara on pidätetty. Tällä kaudella kolme maalia 13 ottelussa viimeistellyt 23-vuotias ranskalaispelaaja poltti päreensä, kun hän sai sakot Fulhamin toimitusjohtajalta. Sakkojen syynä oli mielenosoituksellinen harjoituksista pois jääminen ja nujakointi seuratoveri Alexandar Mitrovicin kanssa. Paini sai alkunsa, kun kaksikko ajautui sanaharkkaan joukkueen joogatunnilla.

Sakkojen seurauksena Kamara pyrki toimitusjohtaja Alistair Macintoshin puheille, jolloin häntä estänyt turvamies ajautui tappeluun Kamaran kanssa ja poliisit kutsuttiin paikalle. Pidätyksen myötä Kamara sai porttikiellon Motspur Parkiin, Fulhamin harjoituskeskukseen.

Tämän jälkeen Fulhamin päävalmentaja Claudio Ranieri sanoi Kamaralle, että hän ei enää kuulunut joukkueen vahvuuteen ja saisi harjoitella alle 23-vuotiaiden joukkueessa uutta seuraa etsiessään.

Kamara oli myrskyn silmässä jo joulukuun lopussa, kun hän missasi rankkarin tärkeässä häntäpään taistossa Huddersfieldiä vastaan, vaikka ei ollut Ranierin määräämä ampuja. Ottelun jälkeen italialainen ilmaisi raivonsa sanomalla halunneensa tappaa Kamaran.

Marraskuussa Fulhamin komentoonsa ottaneen Ranierin kovimpiin meriitteihin kuuluu jalkapalloseura Leicesterin luotsaaminen Englannin mestariksi kaudella 2015-16. Yli sata miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin kesällä käyttäneet Mökkiläiset ovat tällä hetkellä putoamiskurimuksessa, sillä matkaa putoamisviivan päälle on jo seitsemän pistettä.

Kansikuva: Clive Rose/Getty Images