Vetonurkkaus: Jalkapallon MM-kisoissa tarjolla hirmukertoimia

Pitkä odotus on ohi. Yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista, jalkapallon MM-kisat, polkaistaan käyntiin ensi viikolla Venäjällä. Me luomme nyt pienen katsauksen näihin kuukauden mittaisiin futiskarkeloihin ja tuomme esille omat suosikkimme muutamiin kohteisiin. Kertoimet voivat voittajavedoissa vaihdella varsin paljon lafkasta riippuen, mutta pyrimme liittämään jokaiseen kohteeseen korkeimman löytämämme kertoimen.

Mestari: Saksa (5,50)

Kisojen ennakkosuosikki kertoimien valossa on Brasilia noin viiden kertoimella lafkasta riippuen, mutta meidän papereissamme vahvin voittajaehdokas on hallitseva mestari Saksa. Mestaruuden uusiminen on ollut varsin harvinainen saavutus historian aikana, mutta jos joku siihen pystyy, niin Saksa. Kokoonpanosta löytyy laatua, leveyttä ja voittamisen kokemusta. Kelpo kertoimella varustettuna tämä kohde kelpaa kyllä lapulle.

Musta hevonen: Portugali (28,00)

EM-kisoissa yllätyskultaa napanneen Portugalin kerroin on altavastaajista meidän silmään miellyttävin. Cristiano Ronaldo on mestaruusvireessä, ja myös Andre Silvan maajoukkuetehot ovat kovaa luokkaa. Joukkueen runko on sama kuin EM-jytkyjoukkueessa, tietyillä täsmävahvistuksilla paranneltuna.

Paras maalintekijä: Cristiano Ronaldo (15,00) tai Thomas Müller (34,00)

Turnauksen maalitykiksi löysimme kaksi pätevää ehdokasta, joiden kertoimet ovat jopa yllättävän suuret.

Mikäli Portugali mielii kisoissa menestyä, on myös Ronaldon löydettävä maalinjyvä. Loppukauden otteiden perusteella tästä ei ole epäilystäkään. Toki maalipörssin voitto vaatisi kisojen mustaksi hevoseksi nimeämämme Portugalin etenemistä pitkälle pudotuspeleihin, mutta kaikkien tähtien ollessa kohdallaan ei tämäkään ole mahdottomuus.

Jos Saksan joukkueesta haluaa etsiä heikkouksia, löytyvät ne hyökkäyspäästä. Selkeän huippukärjen puuttumisen vuoksi Thomas Müller on tottunut ottamaan maalintekovastuuta – etenkin MM-kisoissa. Kymmenen MM-kisamaalia urallaan tehnyt Müller jahtaa tosissaan kaikkien aikojen tilastokärkeä, 16 maalia tehnyttä maanmiestään Miroslav Klosea. Müllerille tarjottava kerroin on suorastaan valtava, joten se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Vetonurkkaus on kahden urheilun ja vedonlyönnin tuoman jännityksen yhdistäneen nuoren miehen yhteisprojekti. Faneille.comissa jaamme vihjeitä perjantaisin. Seuraa meitä Instagramissa päivittäisiä vihjeitä varten! Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa myös ottaa Facebook-sivumme haltuun, ensimmäisten tykkääjien kesken arvomme 50 euroa pelirahaa!

Kansikuva: Photo by Catherine Ivill/Getty Images