Vetonurkkaus: Vähämaalisella linjalla MM-kisojen ratkaisupeleihin

Jalkapallon MM-kisat ovat nyt siinä jännittävimmässä vaiheessa: pudotuspeleissä. Kaksi välieräjoukkuetta on jo saatu selville, ja lauantaina ratkotaan jatkoonmenijät kaavion toiselta puolelta. Alkuillan ottelussa pohjoismaiden ylpeys Ruotsi saa vastaansa mestaruustoiveita elättelevän Englannin, ja myöhemmin kisaisäntä Venäjä on kovan paikan edessä Kroatiaa vastaan. Meillä on varsin yhteneväinen näkemys molempiin päivän puolivälieräotteluista, joten lähdemme pitkästä aikaa liikkeelle kahden kohteen yhdistelmällä.

Ruotsi – Englanti: Alle 2,5 maalia (Betsafe: 1,49)

Ruotsin kisoja voidaan sanoa suureksi menestykseksi jo nyt. Joukkue selvisi pudotuspeleihin lohkonsa voittajana, häviten ainoastaan Saksalle. Saksaa vastaan Ruotsi on päästänyt myös ainoat maalinsa tässä turnauksessa, muut ottelut länsinaapurimme on voittanut puhtaasti nollapeleillä.

Englanti mursi MM-kisojen rangaistuspotkukirouksensa neljännesvälierissä Kolumbiaa vastaan, eikä mestaruus tunnu enää mahdottomuudelta. Murskavoittoa Ruotsista on kuitenkin turha odottaa. Janne Anderssonin suojatit jatkavat varmasti samalla pelityylillä, mikä on tuonut heidät tähänkin asti – äärimmäisen tiiviillä puolustustamisella, joka tekee vastustajan pelaamisesta mahdollisimman hankalaa. Vain kaksi päästettyä maalia koko turnauksessa kertovat siitä, että Sinikeltaisten riveissä ollaan tehty jotain oikein.

Venäjä – Kroatia: Alle 2,5 maalia (Betsafe: 1,47)

Isäntämaa Venäjä on Ruotsin tavoin ylittänyt kaikki odotukset viimeistään Espanjasta otetulla rankkarivoitolla neljännesvälierissä. Ennakkoasetelmat puolivälierässä ovat kuitenkin varsin selkeät: Kroatia on suuri ennakkosuosikki, ja Venäjältä vaaditaan entistä kovempaa venymistä, mikäli se haluaa jatkaa urotekojaan.

Kroatia on edennyt turnauksessa voitosta voittoon, mutta kuten olemme nähneet, ei pudotuspeleissä juuri helppoja pelejä ole. Neljännesvälierä Tanskaa vastaan venyi 1–1-tilanteessa aina rankkareille saakka, eikä hurmioituneen kotiyleisön edessä pelaava Venäjä tule varmasti olemaan sen helpompi pala purtavaksi. Kiihkeästi puolustanut isäntämaa onnistui pitämään Espanjan yhdessä maalissa, ja samanlaista peliä vaaditaan myös Kroatiaa vastaan.

Lähdemme siis under-linjalla päivän molempiin matseihin. Yhteiskertoimeksi molemmista kohteista muodostuu 2,19, eli mukava tuplaus.

Vetonurkkaus on kahden urheilun ja vedonlyönnin tuoman jännityksen yhdistäneen nuoren miehen yhteisprojekti. Faneille.comissa jaamme vihjeitä perjantaisin. Seuraa meitä Instagramissa päivittäisiä vihjeitä varten! Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa myös ottaa Facebook-sivumme haltuun, ensimmäisten tykkääjien kesken arvomme 50 euroa pelirahaa!