Keskiviikkokisa: Voita liput Rautamaljaan

Tulevana lauantaina kello 16 pelataan Hämeenlinnassa Rautamalja, jossa kohtaavat Hämeenlinna Huskies ja Hanko Sun City. Kyseinen ottelu päättää tämän kesän jenkkifutiksen 2. divisioonan ja ottelun voittaja tulee samaan mahdollisuuden nousta seuraavaksi kaudeksi 1. divisoonaan.

NB_rgb_pocFaneille.com tulee jakamaan kyseiseen otteluun 5  lippupakettia yhteistyössä Nordibetin kanssa, joka toimii tämän keskiviikkokisan sponsorina. Faneille.com tulee myös paikanpäälle palkitsemaan Rautamaljan MVP-pelaajan upealla NFL-matkalla Lontooseen.

Voittaaksesi liput Rautamaljaan sinun ei tarvitse kuin arvata Seattle Seahawks – Green Bay Packers ottelun voittaja, ja joukkueiden välinen piste-ero ottelun päättyessä. Tule paikalle, kannusta ja nauti huikeasta tunnelmasta!

Osallistuminen on siis helppoa ja ei vaadi kuin voittajan ja piste-eron jättämistä jutun lopussa olevaan kommenttikenttään ennen Seahawks-Packers -ottelun alkua (5.9 klo 03.30).

Kyseessä on tämän kauden avausottelu ja siitä tulee varmasti mielenkiintoinen, koska ottelussa kohtaa kaksi todellista huippujengiä. Ottelun voittajaa on vaikea ennakkoon arvailla ja sen vuoksi myös hajontaa kilpailun vastauksissa tullaan näkemään. Älä siis arkaile vaan vastaa juuri niin kuin sinusta tuntuu ja liput voivat olla kädessäsi pienellä onnenkantamoisellakin.

Faneille.comin esimerkki vastaus: Seattle Seahawks, 10 pistettä

Palkinto:

5kpl 1+1 tyyppisiä lippupaketteja joihin sisältyy myös yksi Huskies t-paita.

Ehdot ja säännöt:

1. Vastaus on pitänyt jättää alla olevaan kommenttikenttään 5.9.2014 kello 03:30 mennessä
2. Voittajan tulee vastaanottaa liput paikanpäällä, ja järjestää itse pääsynsä Hämeenlinnaan.
3. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen
4. Palkintoa ei voi myydä, luovuttaa tai siirtää eteenpäin
5. Osallistua voi vain omalla nimellään tai omissa nimissä ja hallinnassa olevalla Facebook-profiililla.
6. Liput jaetaan oikean joukkueen ja lähimmäksi piste-eron arvanneiden kesken.
7. Faneille.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta