Kohti Spagettimaljaa: Hämeenlinna Huskies kiinnitti toisen jenkkinsä

Hämeenlinna Huskies tiedotti tänään tehneensä vuoden sopimuksen jenkkipelaaja Joel Sislerin kanssa. Puolustuksen puolelle hankittu Sisler pystyy pelaamaan monia eri puolustuksen pelipaikkoja ja sen vuoksi häntä tullaan varmasti käyttämään Hämeenlinnassa todella monipuolisesti.

Huskiesin kotisivuilla asiaa kommentoi joukkueen päävalmentaja Juha-Matti Jokinen seuravasti: ”Puolustuksen puolelle tsekkailtiin monen tyyppistä pelaajaa. Joel Sislerin kohdalla kiinnostuttiin erityisesti hänen monipuolisuudestaan. Joel on kovan tason pelaaja ja urheilija, jolla on kokemusta monelta eri pelipaikalta ja myös Huskies -puolustuksessa Joelia voidaan käyttää monessa roolissa. Myös erikoisjoukkueet tulevat hyötymään miehen nopeudesta, 40-jaardin matkalla nopein kellotettu aika 4,52 on fyysisesti isolle pelaajalle todella kova.”

Se millä pelipaikalla Sisler tulee pelaaman ei siis ole vielä varmaa, mutta se on jo varmaa että vastustajat tulevat olemaan ongelmissa 100 kiloisen Sislerin kanssa. Hämeenlinnalaiset ovatkin onnistuneet ennakkoon jenkkivahvistuksiensa kanssa todella ja se onkin yksi tärkeimmistä asioista nousia joukkueelle jonka runko on vielä suhteellisen kokematon ja nuori.