NFL Power Ranking: viikko 11

Uusi lista ja uudet kujeet. Näin voidaan sanoa tämän viikkoisesta listauksesta. Listalla kannattaa ottaa huomioon se, että lista on tehty viime viikkoisten tuloksien perusteella eikä torstaina käytyä ottelua ole huomioitu listaa tehdessä.

10. Seattle Seahawks

Seattle Seahawksin taso heittelee jokaisen viikon välillä niin rajusti, että joukkueesta ei tiedä onko kyseessä lintu vai kala. Sijoistus listalla kuitenkin pysyy, koska joukkue on Super Bowl-tasoa aina silloin kun peli kulkee ja homma toimii.

9. Indianapolis Colts

Andrew Luck otti peräkkäisten 300 jaardin otteluiden ennätyksen itselleen heittämällä 303 jaardia New England Patriotsia vastaan, mutta muuten Indianapolis Coltsin pelaaminen ei sitten vakuuttanutkaan viime viikonloppuna. Suuret ongelmat puolustus pelaamisessa voi koitua joukkueen kohtaloksi heti puodutuspelien alussa, joten sijoitus listalla ei voi olla 9. sijaa korkeampi.

Miami Dolphins

Pakko se vaan on uskoa, että Miami Dolphinsilla on sarjan paras puolustuksenlinja. Ennen kauden alkua kyseiseen väitteeseen en olisin uskonut, mutta viime viikkojen esitysten jälkeen kyllä. Miamilaisilla on muutenkin kasassa aivan loistava puolustus, joten joukkueella on mahdollisuus vaikka mihin tänä vuonna.

7. Dallas Cowboys

Pelinrakentaja Tony Romo pystyy pelaamaan ja niin kauan kun herran selkä kestä, tulee Dallas Cowboys kamppailemaan otteluiden voitosta. Ilman Romoa Cowboys on keskinkertainen joukkue ja se tulee rajoittamaan joukkueen menestysmahdollisuuksia. Romo ei ole mitenkään maaginen pelaaja, vaan enemminkin hänen varamiehensä ovat todella surkeita ja se nostaa Romon arvoa joukkueelleen.

6. Denver Broncos

St. Louis Rams nollasi täysin Broncosin hyökkäyksen ja näyttääkin siltä että denveriläisten käyrä näyttää rajusti alaspäin. Loukkaantumisista kärsivä joukkue kohtaa seuraavaksi Miami Dolphinsin ja tuosta ottelusta Broncosin on pakko ottaa voitto. Voiton ottaminen ei kuitenkaan ole helppoa kun vastassa on jälleen kovaa painetta antava joukkue, jolta löytyy myös hyvä takakenttä.

5. Philadelphia Eagles

Eaglesiltä nähtiin viime viikonloppuna kauden huonoin ottelu Green Bay Packersin vieraana ja tuloksena olikin murskatappio. Kyseistä tappiosta huolimatta Eaglesin mahdollisuudet tänä vuonna on hyvät kunhan joukkue saa jälleen heittopuolustuksensa kuntoon.

4. Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs otti hienon voiton Seattle Seahawksista ja sen ansiosta joukkue voi kamppailla vielä jopa divisioonansa voitosta. Hyvin toimiva puolustus ja Jamaal Charles voi riittää vielä tänä vuonna pitkälle!

3. Arizona Cardinals

Viime viikolla romutimme Arizona Cardinalsin mahdollisuudet, mutta viime viikonlopun voitto Detroit Lionsista nosti joukkueen osakkeita rajusti. Cardinalsilla on varmasti Dolphinsin jälkeen liigan kuumin puolustus ja se nostaa joukkueen osakkeita vaikka hyökkäys ei olisikaan sarjan parhaasta päästä.

2. Green Bay Packers

Kuuluisi kahden viime viikon perusteella listan kärkeen, mutta kokonaisuus ratkaisee ja sen vuoksi sijoitus on vasta 2. Packers-hyökkäys on toiminut ensimmäisten viikkojen jälkeen loistavasti ja sen varaan joukkueen on hyvä laskea myös tulevissa otteluissa. Sarjan parhaan hyökkäyksen vierellä kun pelaa vielä liigan top 10 puolustus niin tulos voi olla tällä kaudella murskaava. Packers on noussut viimesten viikkojen ansiosta NFC:n suurimmaksi ennakkosuosikiksi.

1. New England Patriots

Pelinrakentaja Tom Brady on taikuri joka osaa voittaa isoja otteluita. Viime viikonloppuna Brady ei tarvinut edes tehdä taikojaan ja silti Colts jäi täysin jalkoihin. Joten Patriotsia voidaan pitää ehdottomasti AFC:n suurimpana ennakkosuosikkina.