NFL Power Ranking: Viikko 13

Tämän viikkoiselle listalle tekee paluun kaksi joukkuetta, jotka ovat olleet kauden alkupuolelle jopa listan kärjessä ja sitemmin pudotteet kokonaan sen ulkopuolelle. Nämä joukkueet ovat Cincinnati Bengals ja San Diego Chargers, joiden peli on alkanut jälleen viime viikkoina toimimaan.

10. Cincinnati Bengals

Laitahyökkääjä A.J. Greenin paluu on herättänyt koko joukkueen ja Bengals nousi sen ansiosta jälleen divisioonansa 1. paikalle menneenä viikonloppuna.

9. Miami Dolphins

Nihkeä voitto New York Jetsistä ei vakuuttanut, mutta parhaana päivänään Dolphins voi voittaa kenet vain. Puolutus kärsii takakentän loukkaantumisista ja sen vuoksi miamilaisille voi olla tiedossa hankalia otteluita seuraavina viikkoina. Joukkuetta voi silti pitää tämän kauden mustana hevosena.

8. San Diego Chargers

Voitto Baltimore Ravensista nosti joukkueen osakkeita rajusti ja näyttääkin siltä, että Chargers on löytämässä kadoksissa olleen hyökkäyksensä. Myös Chargersin heittopuolustaminen on parantunut huomattavasti ja se nostaa joukkueen mahdollisuuksia selvästi.

7. Dallas Cowboys

Ottelu Philadelphia Eaglesiä vastaan oli varmasti kamalaa katseltavaa Cowboys-fanin silmin ja tuossa ottelussa dallasilaisilla ei toiminut mikään. Silti sarjan paras hyökkäyksenlinja ja muutenkin vaarallinen hyökkäys pitää huomioida listaa tehtäessä.

6. Indianapolis Colts

Indianapolis Colts on edelleen tasaisen tappava, mutta se jokin tekemisestä edelleen puuttuu.

5. Seattle Seahawks

Seattle Seahawksin hyökkäys tökkii edelleen, mutta puolustus on jäätävän hyvä. Ensi viikonlopun ottelu Eaglesia vastaan näyttää sen pystyykö pelkän puolustuksen avulla voittamaan sarjan kovimpia joukkueita. Sitä ennen Seahawksin sijoitus ei voi nousta 5. paikkaa korkeammalle.

4. Philadelphia Eagles

Murskavoitto Dallas Cowboysista nosti Eaglesin osakkeita taistelussa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen vapaasta viikosta. Ensi viikonlopun ottelu Seahawksia vastaan on kuitenkin vasta se todellinen tasonmittaus ja tuo ottelu kertoo tarkemmin voiko Eagles olla jopa NFC:n 2. runkosarjan jälkeen.

3. Denver Broncos

Broncosin hyökkäys on alkanut löytämään totutun tehokkuutensa ja siitä isoin kiitos kuuluu keskushyökkääjä C.J. Andersonille. Anderson on monipuolisuutensa ansiosta noussut jopa joukkueen vaarallisimmaksi hyökkäyksen pelaajaksi. Broncos onkin selvä kakkossuosikki voittamaan AFC:n.

2. Green Bay Packers

Voitto New England Patriotsista ei noustanut joukkuetta listan kärkeen, koska ottelu pelattiin Green Bayssä. Ottelu kuitenkin varmisti sen, että Packers ja Patriots ovat sarjan ylivoimaisesti kovimmat joukkueet.

1. New England Patriots

Peli kulkee niin kotona kuin vieraissa ja siitä hyvänä osoituksena oli viime viikonlopun kamppailu Green Bay Packersia vastaan. Jos joukkueet kohtaavat uudelleen helmikuun alussa pelattavassa Super Bowlissa on Patriots ottelun ennakkosuosikki, koska tuolloin Arizonassa pelattavassa ottelussa Packersillä ei ole kotietua puolellaan.