Tyhjätaskusta taivaisiiin: Divisioonakierros osa2

Eilinen meni lopulta vihkoon, kun Carolina Panthersin pelinrakentaja Cam  Newton heitti todella pahaan tilanteeseen syötönkatkon, joka palautettiin aina maaliaalueelle saakka.

Ilman tuota syötönkatkoa Panthers olisi tullut joko 7 pisteen päähän ottelun tasoituksesta, tai jäänyt ratkaisevan 14 pisteen päähän, jolloin Seattle Seahawks olisi yrittänyt käyttää vaan kellon loppuun ja ottelu olisi jäänyt alle 39,5 pisteeseen. Syötönkatko oli siis lopulta syy jonka vuoksi illan toisesta ottelusta ei osumia saatu. Ilta kyllä alkoi mukavasti kahdella osumalla ja ainoa väärin mennyt kohde oli New England Patriotsin -6 pistettä, koska kotijoukkue voitti Baltimore Ravensin ainoastaan 4 pisteellä. Eilen siis jäätiin 2/5 tulokseen ja sehän ei tyydytä ketään, joten eiköhän suunnata katseet jo tämän iltaisiin otteluihin joiden avulla käännetään koko viikonloppu plussan puolelle!

Tämän iltaisten otteluiden ennakot löydät täältä ja vedonlyöntikohteet on poimittu Nordicbetin listoilta.

20:05 Green Bay Packers – Dallas Cowboys

Green Bay Packers – Dallas Cowboys +4.0 1 1.82

Sarjan paras vierasjoukkue kohtaa tässä ottelussa sarjan parhaan kotijoukkueen, joten väännöstä tulee varmasti hyvin tasainen. Ottelua mietittäessä kuitenkin pitää ottaa huomioon Dallas Cowboysin peli viime viikonloppuna, kun taas Green Bay Packers on päässyt valmistautumaan tämän illan otteluun jo kaksi viikkoa. Valmistautumistakin suuremman eron joukkueiden välille tekee puolustukset. Cowboysin takakenttä tuskin tulee kestämään Aaron Rodgersin ylläpitämää heittosirkusta, ja tämän takia kotijoukkue lähtee otteluun allekirjoittaneen mielestä selvänä ennakkosuosikkina.

DeMarco Murray yli 99.5 juostua jaardia 1.85

Packers puolustuksen ainoa ongelma on juoksupuolustus ja siksi Cowboysin on pakko juosta jos se aikoo voittaa tämän illan ottelun. DeMarco Murray kärsi runkosarjan lopulla pienen käsivamman, mutta ainakaan viime ottelussa Detroit Lionsia vastaan se ei näyttänyt enää häiritsevän, joten Murrayn rooli tulee kasvamaan todella suureksi. Roolin kasvaessa jälleen normaaliksi myös tilastot varmasti normalisoituvat ja silloin 100 jaardin saavuttaminen ei pitäisi olla ongelma.

Denver Broncos – Indianapolis Colts

23:40 Denver Broncos – Indianapolis Colts +8.0 2 1.81

Monen papereissa kotijoukkue on suuri suosikki otteluun, mutta allekirjoittanut pitää ottelua tasaisena eikä edes vierasjoukkueen voitto kamalasti yllättäisi. Joten näin ison tasoituksen pelaamatta jättäminen tuntuisi jo tyhmältä. Aina tulee se päivä jolloin ”pojat” ajavat ”isistään” ohitse ja tässä tapauksessa se voi olla jo tänään.

TY Hilton yli 84.5 kiinniotettuja jaardia 1.85

Hiltonia on moni joukkue ja moni kulmapuolustaja yrittänyt hiljentää tämän kauden aikana, mutta yleensä täysin turhaan. Hiltonin pysäyttäminen on myös Broncos puolustuksen tärkein tehtävä, ja se onnistuikin siinä runkosrajan ensimmäisellä kierroksella jolloin joukkueet kohtasivat viimeksi. Hilton on kuitenkin parantanut koko runkosarjan ajan. Luckin pelatessa viime viikonlopun tasollaan, tulee Hilton parantamaan joukkueiden edellisessä kohtaamisessa tekemiään tilastoja huomattavasti. Joten jos Colts taistelee tänään ottelun voitosta tulee myös Hilton keräämään tilastoihinsa noin 100 jaardia ja 1-2TD:tä.