#Kamppailukannusta – Isoimmalle voitolle iPad 2, PS4 tai Xbox One

Liigan kevät pitenee, joukkueet vähenevät ja Faneille.comin keväinen #Kamppailukannusta-kiekkokilpailu etenee kolmanteen vaiheeseeseen. Tähän mennessä Samuli on napannut itselleen iPad Air 2 -tabletin ja Lassi lunastanut PS4-konsolin!

Isoin voitto palkitaan

Kolmas vaihe ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille osallistuneille – voiton nappasi tällä kertaa Ilmari 873 euron voittosummalla! Neljäs vaihe käynnistyy 14.4.2016 – pysy kuulolla!

Päivitys 11.4. klo 17.50: Ja Ilmari T. kyykyttää NordicBetiä. Ilmari nappasi ykkössijan komealla 873 euron voittosummalla ja on tällä hetkellä kiinni valintansa mukaan joko Xbox Onessa, PS4:ssa tai iPad Air 2 -tabletissa. Sotonin ja Villarrealin voitot oli komeasti hallussa, mutta onhan meidän annettava lisäpisteet Pyrinnön nappaamisesta lapulle. Liian useinhan juuri nuo varmimmat pankkikohteet kusevat hyvät voitot!

Uskotko pystyväsi parempaan? Tsekkaa ohjeet alta, kisa-aikaa tiistaihin 12.4. saakka.

Kamppailukannusta

Meille ei ole väliä mitä ja kuinka monta kohdetta lapulta löytyy, kunhan panos ei karkaa yli 50 euron. Eli mikä tahansa panos yhden sentin ja 50 euron välillä käy! Kisa käydään muiden kisojen tapaan NordicBetillä, joten vain heidän lappunsa hyväksytään kisaan mukaan.

• Järjestelmät? Käy.
• Tulosvedot? Kelpaa.
• SM-pilkkikisat, eSports? Jos kertoimet löytyy ja osut isosti, miksei?
• Lähetä meille kuvakaappaus/kuva osuneesta lapusta osoitteeseen kisat@faneille.com 48h sisällä vetolapun ratkeamisesta (=voitosta).
• Kisa on käynnissä tiistaihin 12.4.2016 saakka, tuon päivän loppuun mennessä lyödyt laput ovat mukana kisassa.

Isoimmalle voitolle lähtee palkinnoksi jälleen kerran voittajan valinnan mukaisesti tablettia tai pelikonsolia!

Jos tykkäät lyödä vetoa Liigasta, muista hyödyntää NordicBetin 10 euron ilmaisvetotarjous – lunasta oma ilmaisvetosi tästä!

Esimerkkilappu:

Screenshot 2016-04-01 09.30.52

Kyseinen lappu kelpaisi mukaan, mutta tuskin sillä voittoa irtoaisi. Panos on 50 euroa tai alle, kohteita on lapulla vapaavalintaisesta lajista/lajeista ja vapaavalintainen määrä.

Uusien asiakkaiden kesken jakoon tabletti

Kaikki kauttamme huhtikuun loppuun mennessä liittyneet uudet asiakkaat ovat mukana kisassa, jonka voittajalle lähtee palkinnoksi iPad Air 2 -tabletti. Kisaan pääset mukaan avaamalla tilin alla olevasta linkistä ja tekemällä minimitalletuksen 10 euroa.

OSALLISTU ARVONTAAN TÄSTÄ 

Jos olet nopeimpien joukossa, olet oikeutettu myös 1kk Ruutu+ -koodiin, lue lisää koodista tästä.

Säännöt ja ehdot

 

 1. Isoimman euromääräisen voiton osunut kilpailija voittaa kisan. Maksimipanos riviä kohden on 50 euroa. Esimerkiksi 50 euron panoksella, kertoimella 4.00 voittosumma on €200,00, mikä on myös kilpailijan tulos kilpailussa.
 2. Kaikki vetomuodot ja -kohteet hyväksytään.
 3. Kisa on voimassa pe 1.4.-ti 12.4. välisenä aikana, sinä aikana asetetut vedot ovat mukana kunhan viimeinenkin kohde ratkeaa keskiviikkoon 13.4. klo 23.59 mennessä.
 4. Rivipanos 0.01-50e.
 5. Lähetä kuvakaappaus/kuva osuneesta tositteesta osoitteeseen kisat@faneille.com viimeistään 48h osumisen jälkeen.
 6. Kisa käydään NordicBetillä ja vain NordicBetillä lyödyt vedot hyväksytään. NordicBetin vedonlyönnin sekä yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
 7. Palkinnoksi voittaja saa valita Xbox One -pelikonsolin tai PS4-pelikonsolin tai iPad Air 2 -tabletin.
 8. Kaikki kauttamme 15.3.2016-30.4.2016 välisenä aikana uuden tilin avanneet ja minkä tahansa vedon lyöneet ovat mukana iPad Air 2-tabletin arvonnassa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti toukokuun 5. päivään mennessä.
 9. Palkinnon toimitusajasta ja -tavasta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti, kaikki tavarapalkinnot toimitetaan viimeistään toukokuun loppuun mennessä.
 10. Kisan järjestää Faneille.com, palkinnot tarjoaa NordicBet.
 11. Faneille.com pidättää oikeudet muutoksiin.