Tyhjätaskusta taivaisiin: Kahdella eurolla kaverin kanssa NFL-matkalle Lontooseen

NFL-kausi 2015 käynnistyy tulevana torstaina ja samalla myös Tyhjätaskun reissukuume alkaa nousta. Tyhjätasku on nimittäin lähdössä Lontooseen jälleen lokakuussa katsomaan Kansas City Chiefsin ja Detroit Lionsin välistä NFL-ottelua. Nyt on kuitenkin päässyt käymään niin, että matkaseurueesta puuttuu kaksi jäsentä ja siksipä Faneille.com on päättänyt tarjota uskomatonta elämystään jokaiselle seuraajalleen huimaan kahden euron hintaan. Mukaan saa ottaa vielä kaupanpäälle oman huonetoverinsa, joten yksinäistäkään tällä reissulla ei tule olemaan, vaikka menojalkaa ei saisikaan liikkeelle aivan Tyhjätaskun tahtiin.

Tietenkään kaikki eivät tuota matkaa tule samaan tuohon huimaan alehintaan, mutta yksi tälläinen paketti olisi tarjolla sille henkilölle, joka pystyy todistamaan olevansa NFL-betsareitten kruunaamaton kuningas. Homman nimi on siis se, että Faneille.com etsii henkilöä, joka pystyy loihtimaan yhdelle vetokupongille eniten oikein menneitä NFL-kohteita. Joten kilpailuun on helppo osallistua vaikka et lajista hirveästi vielä tietäisikään, koska pelkillä varmoillakin kohteilla voi tässä kilpailussa pärjätä, jos mukana on pieni ripaus onnea.

Kilpailun säännöt ja ohjeet

1. Kilpailu käydään Nordicbetillä ja vain Nordicbetin vetokupongit hyväksytään mukaan. Jos sinulla ei ole vielä Nordicbetin tiliä niin sellaisen saat auki täältä.
2. Voittaja on se henkilö, joka pystyy loihtimaan yhden NFL-kierroksen aikana eniten osuneita kohteita yhdelle ja samalle vedonlyöntikupongille.
3. Vetokupongilta hyväksytään ainoastaan sellainen rivi, joka on tuonut voittoa. Eli vain voitetut rivit ovat mukana arvonnassa.
4. Voitetun rivin panoksen on pitänyt olla tasan 2,00 €. Ei siis enempää eikä vähempää vaan tasan 2 €.
5. Kilpailu on voimassa neljän ensimmäisen NFL-viikon ajan. Eli viimeinen sallittu ottelu on Detroit Lions vs. Seattle Seahawks joka pelataan 6. lokakuuta.
6. Voitettu rivi pitää lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected] viimeistään kierroksen jälkeisenä keskiviikkona kello 18:00.
7. Muita kuin NFL-kohteita ei hyväksytä kupongille mukaan. Kaikki kohdemuodot ovat silti käytettävissä.
8. Jos kohteitten määrä on kilpailijoiden kesken tasan, tulee ratkaisemaan rivin kerroin.
9. Rivien kertoimien ollessa tasan tulemme järjestämään jonkinlaisen arvonnan kilpailun voittajien kesken, ellei sitten kilpailijat päätä lähteä yhdessä matkalle. Jos voittajia on enemmän kuin kaksi tullaan arvonta suorittamaan automaattisesti.
10. Koko kilpailun voittaja voi olla sama henkilö, joka on voittanut aiemmin jo Madden 16 pelin itselleen.
11. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan asiasta heti kilpailun ratkettua henkilökohtaisesti.
12. Kilpailussa noudetaan myös kaikki Nordicbetin sääntöjä ja ehtoja. Lisäksi Faneille.com pitää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.

Sääntömuutos

Kokonaiskilpailun voittaja tulee olemaan se henkilö joka pystyy rakentamaan isoimman kertoimen 15 kohteen rekalleen. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että 16 kohdetta ei pystynyt pelaamaan kuin toisella viikolla muutaman tunnin ajan. Kilpailun reiluuden takia 16 kohteen rekat tullaa kuitenkin hyväksymään kertoimensa puolesta tasavertaisesti 15 kohteen rekkoihin nähden.

Eli kilpailua johdetaan edelleen 5.77 kertoimella.

Palkinnot

1. Jokaisen viikon paras rivi palkitaan Madden 16 pelillä.

2. Koko kilpailun voittaja palkitaan uskomattomalla 1+1-hengen Lontoon reissulla.

Reissuun sisältyy

-Lennot kahdelle Lontooseen ja takaisin. (Lähtö perjantaina 30.10.ja paluu maanantaina 2.11.)
-3 yötä laadukkaassa hotellissa kahden hengen huoneessa
-Aamupalat hotellilla
-Diamond Hospitality -liput itse otteluun.

Kyseinen VIP-lippu sisältää niin ruokaa kuin juomaakin ennen ja jälkeen ottelun sekä tietenkin stadionin parhaat paikat. Joten eiköhän aleta löymään vetoa ja lähtemään loka-marraskuun vaihteessa Lontooseen!