Tyhjätaskusta taivaisiin: Kausivetojen paketointi

NFL-kausi 2015 starttaa tänään ja siksi on aika katsoa kausivedot pakettiin. Monien mielestähän nämä koko runkosarjan ajan kestävät vedot ovat hieman tylsiä, koska kohteet eivät ratkea ennen runkosarjan päätöstä, mutta samalla moni unohtaa sen, kuinka helppoa rahaa näillä kohteilla usein tarjoillaan. Siksipä allekirjoittanut päätti ottaa asian esille, ja kertoa Nordicbetin tarjoavan riskirahastoja parempia sijoituskohteita seuraavan neljän kuukauden ajaksi.

Vielä ennen parhaiden kausivetojen yhteen niputtamista haluaa allekirjoittanut muistuttaa kaikkia lukijoitamme kilpailustamme, jonka pääpalkintona tulee olemaan NFL-reissu Lontooseen. Faneille.com tulee nimittäin jakamaan seuraavien viikkojen aikana neljä Madden 16 -peliä ja yhden kahdenhengen Lontoon matkan kaikkien kisaan osallistuneiden kesken. Se, mistä on tarkemmin kyse selviää täältä, mutta sen voi jo näin ennakkoon kertoa, että kilpailua ei kannata missään tapauksessa sivuuttaa. Lokakuun lopussa tehtävästä reissusta on nimittäin takuulla tulossa jälleen ikimuistoinen kokemusta, jollaista on vaikea pelkällä rahalla saavuttaa. Siksipä jokaisen hyvästä menosta ja NFL:stä nauttivan vedonlyöjän kannattaa olla hereillä juuri tämän kilpailun kanssa!

Pistevedot

Eniten pisteitä tekevä joukkue: Philadelphia Eagles 7.0

Viime kaudella kolmanneksi eniten pisteitä tehnyt Eagles on vahvistanut hyökkäystään kesän aikana selvästi ja se näkyi joukkueen hyökkäspelaamisessa harjoitusotteluiden aikana. Eagles nimittäin oli harjoitusotteluiden ylivoimaisesti tehokkain joukkue ja se antaa tällä vedolle erittäin tukevan selkärangan. Lisäksi Eaglesin voiton puolesta puhuu se, että muut viime kaudella paljon pisteitä tehneet joukkueet ovat kärsineet kesän aikana erinäköisestä ongelmista.

Vähiten pisteitä tekevä joukkue: Washington Redskins 18.00

Selvä ylikerroin houkuttaa tässä kohteessa. Allekirjoittaneen papereissa nimittäin Redskins on jäämässä koko NFL:n viimeiseksi joukkueeksi runkosarjassa. Siksi joukkue on helppo arvioida runkosarjan tehottomimmaksi. Kohde ei ole kuitenkaan yhtään niin varma mitä edellinen oli.

Pelaaja- ja valmentajavedot:

Vuoden valmentaja: Chip Kelly 16.00

Koko joukkueen uuteen uskoon kevällä laittanut Chip Kelly vahva ehdokas vuoden valmentajaksi, jos Eagles voittaa oman divisioonansa. Kelly teki viime keväänä NFL:n lähihistorian suurimman putsausoperaation joukkueessaan ja sitä myöten hänen arvoaan ei voi väheksyä, jos Eagles menestyy alkavalla kaudella.

Runkosarjan arvokkain pelaaja: Andrew Luck 5.5 & Sam Bradford 60.00

Colts tulee olemaan AFC:n kovin joukkue alkavalla kaudella ja siksi Andrew Luck on hyvin lähellä tämän palkinnon voittamista. Toisaalta taas Sam Bradford voi terveenä pysyessään yllättää kaikki ja johdattaa Eaglesin jopa NFC:n voittajaksi. Joten tähän kohteeseen haemme sen varmimman hevosen lisäksi myös mustan hevosen vahvimman näköisestä ehdokkaasta.

Eniten kiinniotettuja jaardeja: Odell Beckham Jr. 8.00

Viime kaudella huikean tulokasvuoden pelannut Odell Beckham on Giantsin selvä ykkösmies pelipaikallaan ja siksi hänelle tullaan heittämään palloa todella paljon. Liimakäsistään tunnettu Beckham onkin juuri roolinsa takia tämän kategorian selvin ennakkosuosikki.

Eniten juostuja jaardeja: Adrian Peterson 5.0

Viime kauden pelikiellossa ollut Adrian Peterson on yksinkertaisesti terveenä ollessaan maailman paras keskushyökkääjä. Joten en perustele tätä kohdetta tämän tarkemmin, onhan yksinkertainen loppupelissä todella kaunista.

Joukkue kohtaiset vedot

Washington Redskins alle 6.5 voittoa 1.67

Allekirjoittanut ei usko Redskinsin saavuttavan yli 3 voittoa millään. Vaikea sarjaohjelma ja heikohko hyökkäyksen linja turvaavat tämä vedon onnistumisen!

New Orleans Saints alle 8.5 voittoa 1.95

Saints on mainettaa huonompi joukkue alkavalla kaudella. Onhan joukkueesta lähtenyt kevään ja kesän aikana useita tärkeitä pelaajia! Allekirjoittanut pitääkin Saintsin romahtamista todennäköisempänä kun esimerkiksi divisioonan voittamista.

kausivedot