Keski-Savon Paterliini

Eilinen saldomme oli keskipaksu-kake, kun koripallorintamalla osuttiin, mutta vihreällä veralla jäi luu kouraan. Tänään vedonlyöntiammattilaisemme syöksyvät tiikerinä pallon perään, kun hyökkäämme keskipaterilla suomalaisen lentopallon pariin. Mestaruusliigassa kohtaavat tänään Pielaveden Sampo ja Joensuun ylpeys Riento. Kotijoukkue Sampo on tällä hetkellä sarjassa sijalla 8. ja Riento vain kolme pistettä joensuulaisia perässä sijalla 9. Ottelu on todella tärkeä molemmille pudotuspelipaikan suhteen.

Vetovihje

Riennon kenialaisvahvistus, Michael Chemos, on pitänyt joukkueensa taistelussa pudotuspelipaikasta. Kenialainen pomppuihme johtaa Mestaruusliigan pistetilastoa suvereenisti iskien pallon vastustajan verkon toiselle puolelle 5,58 eräkeskiarvolla. Sammon puolustus tulee olemaan suurissa ongelmissa kovassa vireessä olevan Chemosin kanssa. Chemos saa paljon passeja Petteri Penttisen tultua joensuulaisten passariksi. Penttisen saavuttua Joensuuhun, on joukkueen hyökkäypeli parantunut huomattavasti. Tulitukea Chemos saa joukkueen kapteenilta, Joni Savimäeltä, joka on lyönyt pallon vastustajan parkettiin jo 256 ja on sarjan pörssissä sijalla 10. Sammolta ei miehiä mahdu 18 parhaan pistemiehen joukkoon, joten Riento on ottelussa pienoinen ennakkosuosikki, jos sen puolustus pystyy parantamaan otteitaan edellisistä kamppailuistaan.

Kumpikaan joukkue ei ole kuntopuntarin kärkiporukka, mutta NordicBetin tarjoama 2,95 kerroin vierasvoitolle on todella maukas. Koko omaisuutta tähän ei tyrkätä, koska odotettavissa on todella tiukka ottelu, joka voi hyvinkin ratketa vasta viidennessä erässä. Vieraat lähtevät otteluun hienoisena suosikkina, joten vieraskerroin kutkuttaa etumusta näin aurinkoisena perjantaina.

Kansikuva: AOP