Tyhjätaskusta taivaisiin: viikko 13

San Francisco 49ersin koomailu maksoi kiitospäivänä todella paljon ja sen vuoksi tänään kohteita on tutkittu nyt hyvin hyvin tarkkaan. Kierros ei ole ennakkoon mitenkään helppo ja tasoitukset tuntuvat olevan juuri kohdillaan, joten kohteita ei poimittu tänään totuttua määrää. Kaikki kohteet on poimittu Nordicbetin uudistuneilta listoilta.

Tyhjätaskun varmat:

Green Bay Packers – New England Patriots +3,5 2 1.84

Aaron Rodgers vs. Tom Brady osa I.

Aaron Rodgers ei ole kohdannut vielä kertaakaan urallaan Tom Bradyn johtamaa New England Patriotsia ja sen vuoksi tämän illan kohtaaminen on hyvin erikoinen. Herrojen ensimmäiseen kohtaamiseen oli mahdollisuus kaudella 2006, mutta tuolloin Rodgers oli vielä Green Bay Packersin varapelinrakentaja ja pelikentällä vastuuta kantoi elävä legenda Brett Favre. Toiseen kohtaamiseen oli mahdollisuus kaudella 2010, mutta tuolloin Rodgersin pelaamisen esti edellisellä viikolla sattunut aivotärähdys. Kolmas kerta siis toden sanoo tässäkin asiassa, ja tänään näämme vihdoin Rogers vs. Brady ottelun!

Packersin kotivire on huomioitu kertoimissa todella suurena, joten Patriotsin pelaaminen tasoituksen kanssa tuntuu ainolta oikealta ratkaisulta. Ottelusta ennakoidaan hyvin tasaista ja sen vuoksi yli 3 pisteen tasoitus tuntuu todella hyvältä ratkaisulta.

Tyhjätasku pitää kerroinrajanaan 1,80 joten 4,5 pisteen tasoitus jätetään vihjeistä pois. Varmistelijoille kuitenkin voimme suositella hieman isomman tasoituksen pelaamista.

Kansas City Chiefs – Denver Broncos 2 1.86

Ottelussa pelataan jopa divisioonan voitosta ja sen vuoksi allekirjoittanut luottaa voittamiseen tottuneeseen Denver Broncosiin. Broncosin tekeminen ei ollut mitenkään vakuuttavaa Miami Dolphinsia vastaan, mutta viimeisen neljänneksen esitys ei jättänyt lopulta ketään kylmäksi. Kansas City Chiefsin tekeminen taas sai kovan takaiskun viime viikolla kun joukkue hävisi Oakland Raidersille. Joten joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat täysin erinlaiset ja kaikkien näiden asioiden pitäisi lopulta tukea vierasjoukkueen voittoa. Pienenä lisänä pitää vielä sanoa sääolosuhteet joiden pitäisi olla hyvät ja sehän sopii kylmyyttä inhoavalle Peyton Manningille.

Tyhjätaskun rekkakohteet:

Baltimore Ravens – San Diego Chargers yli 45,5 pistettä 1.88

Molemmat joukkueet tavoittelevat vielä pudotuspelipaikkaa ja sen vuoksi vain voitto kelpaa molemmille. San Diego Chargersin puolustus on tilastojaan huonompi ja varsinkin parempia joukkueita vastaan se on ollut suurissa ongelmissa. Baltimore Ravens taas pelasi viimeksi maanantaina ja yleensä lyhyt viikko vaikuttaa varsinkin puolustamisen tasoon negatiivisesti. Lähtökohdat otteluun ovat siis hyökkäysmyönteiset ja molempien joukkueiden hyökkäykset toimivat viime kierroksella hyvin, joten oletettavissa on molempien joukkueiden tekevän yli 20 pistettä.

Tyhjätaskun erikoiskohteet:

Jaardikohteet puuttuivat vielä aamulla kun juttu kirjoitettiin. Joten kohteet julkaistaan myöhemmin tänään Tyhjätaskun Facebookissa ja myös Faneille.comin Facebook-sivuilla tämän postauksen kommenttikentässä.