Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 5

Viime viikonloppuna vedonlyöjiä hemmoteltiin muutamilla oikein maistuvilla kohteilla ja sama tahti näyttää jatkuvan myös tällä viikolla. Ennakkoon ajatellen kierros tarjoaa muutaman todella maukkaan kohteen. Näiden maukkaiden kohteiden lisäksi olemme nostaneet esille myös muutamia kovia ylikertoimia, joita pelaamalla voi tänään tehdä kunnolla tiliä.

Ennen sitä on kuitenkin aika julkaista jälleen pienehkö kisa/arvonta. Tänään nimittäin arvomme yhden Madden 16 -pelin kaikkien touchdown-vetoja tehneiden kesken. Osallistuminen on siis äärimmäisen helppoa. Sinun ei tarvitse kuin lyödä vetoa vähintää 1 € panoksella Nordicbetillä siitä, kuka pelaaja tekee tämän illan aikana touchdownin. Vedon jälkeen otat kupongistasi kuvankaappauksen ja lähetät sen allekirjoittaneelle osoitteeseen sampsa(a)faneille.com. Arvomme kyseisen pelin kaikkien vetokuponkinsa lähettäneiden kesken noin klo 23:30, jolloin kaikki tämän päiväiset ottelut ovat sulkeutuneet. Voittajan nimi julkaistaan Faneille.comin ja Tyhjätaskusta taivaisiin Facebook-sivuilla tämän julkaisun kommenttikentässä.

Tyhjätaskun varma

23:05 Detroit Lions – Arizona Cardinals 2 1.60

Arizona Cardinals palautettiin viime viikonloppuna maanpinnalle, mutta allekirjoittanut uskoo silti vierasjoukkueen olevan selvä suosikki tämän illan ottelussa. Tähän on yksinkertaisesti syynä se, että Lions ei ole enää viime kauden maineensa veroinen joukkue. Ottelussa tullaan tekemään paljon pisteitä, joten yli-kohteen pelaamista kannattaa myös harkita. Huomioitavaa on myös se, että Lions tulee otteluun lyhyeltä viikolta ja ei ole päässyt se vuoksi valmistautumaan kunnolla otteluun. Cardinalsin puolesta puhuu siis muutkin kuin peliesitykselliset asiat.

Tyhjätaskun rekkakohde:

23:25 Dallas Cowboys +7.0 – New England Patriots 2 1.77

Cowboysin hyökkäys kärsii edelleen suurimpien tähtiensä loukkaantumista ja se tulee syömään kotijoukkueen mahdollisuuksia merkittävästi. Patriots taas tuntuu olevan Packersin ohella sarjan kuumin joukkue, ja siksi on vaikea nähdä Patriotsin nyhjäävän tasaista ottelua Dallasissa. Patriotsin osakkeita nostaa myös viime viikolla vietetty lepoviikko, jonka ansiosta vieraat ovat pääseet valmistautumaan juuri tähän otteluun jo kahden viikon ajan.

Tyhjätaskun hakukohteeet:

20:00 Green Bay Packers – St. Louis Rams 2 4.45

Green Bay Packers on ollut koko alkukauden vakuuttavin joukkue, mutta ei silti mikään ylivoimainen jokaisessa ottelussaan. Siksipä tänään lähdemme hakemaan aina yllätysvalmista Ramsia lapulle. Tähän on yksinkertaisesti syynä se, että Rams on pystynyt jo aiemmin kaudella voittamaan ennakkoon selvästi kovempia joukkueita ja joukkueesta ei oikeastaan lyödy enää sitä todella heikkoa osa-aluetta, joka on pilannut joukkueen menestyksen viime vuosina. Tasapainoinen Rams voikin olla se joukkue, joka tulee yllättämään vielä todella monet kuluvan kauden aikana hyvillä suorituksillaan. Kohteeseen siis tarjotaan yksinkertaisesti aivan liian isoa kerrointa vieraille ja sitä on siksi pakko kokeilla.

20:00 Cincinnati Bengals – Seattle Seahawks 2 2.55

Cincinnati Bengals on ollut kauden ensimmäisissä otteluissa hyvä, mutta monelta unohtuu se minkälaisia joukkueita vastaan Bengals on tähän asti pelannut. Seahawks on ollut kauden alussa yllättävän huono ja saa sen vuoksi tänään mukavan kertoimen. Allekirjoittanut pitää kuitenkin Seahawksia edelleen Bengalsia parempana joukkueena ja siksipä allekirjoittaneen rekkalapulle lähtee kalastajakaupungin ylpeys.

Twitter: @Tyhjatasku
Kansikuva: Getty