Varmat Tiedot – UFC on FOX 10

UFConFOX

Lauantai-iltana rähistään Amerikan Lahdessa eli Chicagossa UFC on FOX 10 -tanssiaiset ja on syytä katsastella muutama tärppi otteluiden seuraamiseen ja mahdollisesti jopa rahapelien pariin.

Jos jälkimmäinen puoli urheiluviihteestä kiinnostaa, Betsafen kertoivat löytyvät TÄÄLTÄ.

Eilisiin perjantaitipseihin tuuppasin aatoksen iltaman pääottelusta: Benson Henderson voittaa tuomareiden äänillä. Juuri muilta osin siihen koitokseen ei kannata kajota, asetelma on epäedullinen – ellet sitten luota Josh Thomsonin voittoon. Thomson tosin sanoi jossain haastattelussa, että hänellä on alla uran huonoin harjoitusleiri…

Uskalikoille tarjoan lauantaiehtoon sinkkuhaussa Alex Caceresin voittoa. Kerroin on tainnut jo tulla hieman alas kolmen tienoilta, mutta ehdottomasti pelattava heppa Sergio Pettistä vastaan.

Toisessa UFC-matsissaan esiintyvä Pettis on ennakkosuosikki hyvän saldonsa ja sukunimensä ansiosta. Caceresilla on kuitenkin useita tekijöitä puolellaan: hän on kokeneempi kovissa kehissä, mutta silti nuori&nälkäinen hänkin. Lisäksi Caceres on vasuri, joka saa aina lähtökohtaisesti tilastollisen edun oikeakätistä vastaan – ja hänellä on selvä ulottuvuusetu lyöntipelissä. 2,75. Kelpaa.

Jos kerrointa kaipaat vielä lisää, Adriano Martins on kokeilemisen arvoinen kolmen kertoimella. Donald Cerrone on huomattavasti tunnetumpi nimi, mutta ei ole varsinaisesti vakuuttanut kaikissa viime otteluissaan.

Martins ei missään nimessä ole niin iso altavastaaja kuin kerroinasettelu antaa ymmärtää. Brassi on ehkä tuntematon, mutta vaarallinen. Martins on muuten tällä vuosikymmenellä otellut 13 matsia, voittoja on 12. Kokeilemisen arvoista.

Ennakkosuosikeista kajoamisen arvoinen on lähinnä Jeremy Stephens hieman alle kahden kertoimella. Hän muodostaa Darren Elkinsin kanssa melko tasaisen parin, mutta Stephens lyö kovaa ja laadukkaasti, Elkins taas on painoluokan vaatimattomampia pystyottelijoita.

Tosin varoituksena se, että Elkins on kova ukko matossa, mutta ensin pitäisi päästä sinne. Stephensille keskeytysvoitto tästä.