MMA-skaban voittaja selvillä

Ringside

Alkuviikon MMA-skaba osoittautui kiinnostavaksi, ja kamppailukansan syvistä riveistä löytyi kovaa tietämystä. Kisahan oli yksinkertainen: piti vain tietää UFC-illan kolmen kärkimatsin voittajat ja voittotavat.

Muutaman kymmenen veikkaajan joukosta löytyi puolen tusinaa tietäjää, jotka saivat nimien osalta oikean rivin kasaan. Suurin osa kompastui ennakkosuosikki Lorenz Larkinin tappioon. Altavastaajan yllätystä oli toki haettu, mutta moni ”kuponki” kaatui nukutushoidon saaneen Costas Philippoun veikkaamiseen.

Oikea rivihän oli voittajien osalta seuraava: Luke Rockhold, Brad Tavares ja TJ Dillashaw. Tässä osuneiden joukosta muutama osasi vielä parin ottelun osalta povata oikean voittotavankin – sillä rekordilla pääsee suoraan suomalaisten vaparitietäjien eliittiin.

Mutta pitihän ne palkinnotkin jakaa: kovimpien tietäjien joukosta arvottiin voittaja ja kaksi VIP-lippua helmikuussa Vantaalla rähistävään Cage 25 -tapahtumaan voitti Miro Koskenranta. Onnittelut, voittajaan on otettu yhteyttä.

Miro tiesi paitsi Tavaresin pistevoiton, myös Rockholdin tyrmäyksen – näillä tiedoin kelpaa patsastella ringsidejakkaralla. Siitä mallia muillekin. Pitäkää veikkauskynä terävänä, sillä uutta kivaa on luvassa samalla taajuudella.