Keskiviikkokisa: Mestarien liigan finaali – voita taulutietokone

keskiviikkokisaNB_rgb_pocNormaaliin keskiviikkoiseen tapaan on taas aika iskeä kisaa tulille. Keskiviikkokisan kuukauden sponsorimme NordicBet iski tällä kertaa pöytään muutaman tabletin. Ei kuitenkaan lähdetä hiihtojoukkueen tielle, koska kyseessä ovat Apple iPad mini ja Asus Nexus 7 taulutietokoneet, dopingin sijaan. Tämä viikko on todellista urheilun juhlaa, ensiksi lauantaina pelataan Mestarien liigan finaali ja sunnuntaina vuorossa on jääkiekon MM-kisojen huipentuma. Nyt kisaillaan jalkapallon parissa, mutta kannattaa pitää silmät ja korvat auki myös loppuviikosta sunnuntain osalta.

Lauantaina klo 21.45 Mestarien liigan finaali Real Madrid-Atlético Madrid

Kuten kisoissamme tapana on, sinun ei tarvitse hakea kuuta taivaalta tai tuoda Cristiano Ronaldon hiuskiehkuraa Tapsan juhannustaikoja varten. Riittää, että olet kärryillä tulevan ottelun tapahtumista. Nyt haetaan ottelun viimeisen maalin tekijää sekä ottelun varsinaisen peliajan lopputulosta. Voit osallistua kirjoittamalla vastauksesi Facebookin Faneille.comin sivuilla julkaistavan postauksen alle tai voit myös jättää rivisi suoraan tämän jutun alta löytyvään kommenttikenttään.

Esimerkkivastaus kilpailuun on Sergio Ramos 5-0. Kilpailussa siis haetaan viimeisen maalin tekijää mukaanlukien mahdollinen lisäaika sekä rangaistuslaukauskilpailu sekä varsinaisen peliajan lopputulosta (90minuuttia). Samaa kohdetta voit pelata myös NordicBetillä. Kerroin Sergio Ramoksen viimeiseen maaliin ja 5-0 lopputulokseen on mukava 2001.00.

Tämän viikon palkintona on taulutietokone eli tabletti. Kilpailun voittaja saa itse valita haluaako Android järjestelmää pyörittävän Asus Nexus 7 -tabletin vai Apple-perheeseen kuuluvan iPad mini -tabletin. Muistakaa myös lyödä betsiä tulille. NordicBetillä on paljon huikeita tarjouksia mahtavan urheiluviikon kunniaksi.

Jos et vielä ole asiakas, nyt jos koskaan kannattaa liittyä. NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen 200 % talletusbonuksen aina 100 euroon saakka. Esimerkiksi tallettamalla 10 euroa saat 30 euroa pelirahaa tilillesi. Klikkaa tästä päästäksesi lunastamaan bonuksen.

Kilpailun säännöt ja ehdot

1. Kilpailussa palkitaan viimeisen maalin tekijän sekä varsinaisen lopputuloksen arvannut kilpailija. Jos useampi arvaus osuu oikeaan, valitaan voittaja arpomalla oikeiden vastausten kesken.
2. Mikäli oikeaa riviä ei löydy, arvotaan kilpailun voittaja viimeisen maalin tekijän oikein veikanneiden kesken.
3. Kilpailun voittaja saa valita haluaako hän palkinnoksi Applen vai Asuksen tabletin
4. Kilpailun voittajan on oltava vähintään 18-vuotias
5. On voittajan vastuulla huolehtia, että pystyy vastaanottamaan palkinnon
6. Palkintoa ei voi vaihtaa, myydä tai luovuttaa eteenpäin
7. Jos voittaja ei pysty vastaanottamaan palkintoa, se luovutetaan seuraavalle oikean vastauksen jättäneelle kilpailijalle
8. Osallistuessaan kilpailuun kilpailija suostuu siihen, että hänen kuvaansa voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin
9. Osallistuminen päättyy lauantaina 24.5.2014 klo 21.30 siis ennen ottelun alkamista
10. Kilpailuun voi osallistua jättämällä vastausrivi Facebookiin kilpailupostauksen kommenttikenttään tai Faneille.com verkkosivuille
11. Faneille.com pidättää oikeuden muutoksiin
12. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 7vrk sisään, arvotaan palkinto uudestaan