Keskiviikkokisa: Miljoonan euron haaste ja lippuja Apolloon!

NB_rgb_pocKeskiviikkokisana jatkamme MM-kisojen Bracket -haastetta, lue lisää kisasta ensimmäisestä postauksestamme täältä! Palkintoina haasteessa ei enempää eikä vähempää kuin miltsi, mega, miljoona! Auta meitä tekemään mahdottomasta mahdollinen ja osallistu pelien ennakointiin ja spekulointiin jättämällä omat korjauksesi jättämiimme riveihin tämän linkin takaa löytyvien postauksien kommenttikenttiin tai Facebookissa ilmestyvien rivipäivitysten alle. Miljoonan euron lisäksi NordicBet heittää lisäksi parhaimmalle suomalaiselle osallistujalle kahden hengen matkan syksyllä valitsemaansa Mestarien liigan matsiin sekä 5 000 euron bonuksen.

Osallistuminen skabaan on helppoa: Rekisteröi tili NordicBetille ja täytä alla oleva lomake. Mikäli olet nopeimpien joukossa, saat tilillesi 5e bonuksen, jolla voit jättää oman rivisi ja osallistua miljoonan euron jahtiin. Palkitsemme bracketissa pisimmälle päässeen, Faneille.comin kautta osallistuneen lisäksi 100 euron bonuksella. Jaa haaste lisäksi Facebookissa, arvomme kaikkien osallistuneiden kesken MM-kisa-aiheisen yllätyspalkinnon!

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Lähde fiilistelemään MM-kisojen alkua kanssamme Helsingin Apolloon

Juhlimme huomenna MM-kisojen alkua Helsingin Apollossa torstai-iltana klo 20.00 alkaen, ja nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä mukaan! Veikkaa avausmatsin lopputulosta Facebookissa Faneille.comin sivuilla Keskiviikkokisan postauksen alle tai Faneille.comin verkkosivuilla tämän postauksen alle, arvomme kaikkien keskiviikkoiltaan klo 23.59 vastauksen jättäneiden kesken kolme kappaletta 1+1 lippuja Apolloon, jossa tarjolla futiksen lisäksi pientä purtavaa, vähän virvokkeita ja asiantuntevaa seuraa Jari Litmasen ennakoidessa illan peliä! Esimerkkivastaus: 3-1

Jos sinulla ei ole vielä NordicBetin tiliä, niin avaa se tästä ja nappaa samalla maistuvat tervetuliaisbonukset mukaasi. Avaa ilmainen pelitili ja tee ensitalletus, niin NordicBet iskee tilillesi 200% bonuksen jopa 200€ saakka. Toisin sanoen 100€ talletuksella saat 300€ tilillesi. Voit myös aloittaa pienemmällä summalla. Minimitalletus on 10€, jolle saat 20€ bonuksen eli siis 30€ käytettävää pelitilillesi. Sillä kelpaa heitellä jo itsekin useamman rivin sisään MM-Jackpot -haasteeseen, joka löytyy linkin takaa täältä.

Kroatia varmisti kisapaikkansa vasta jatkokarsinnassa ja lähtee Brasiliaa vastaan altavastaajana. (Getty)

Kroatia varmisti kisapaikkansa vasta jatkokarsinnassa ja lähtee Brasiliaa vastaan altavastaajana. (Getty)

Säännöt ja ehdot

1. Kilpailuun osallistujan Facebook-profiili/rekisteröity sähköpostiosoite täytyy olla osallistujan itsensä nimissä ja hallinnoima.
2. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.
3. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä yllä oleva yhteystietolomake
4. Yllä olevan lomakkeen kautta 200 ensimmäistä MM-Jackpot kisaveikkaukseen osallistunutta saavat NordicBetin tililleen 5 euron bonuksen. Bonuskoodi lähetetään osallistujan sähköpostiin, kunhan olemme saaneet varmistuksen Nordicbetiltä osallistumisesta. Jotta bonus voidaan maksaa, on osallistujalla oltava voimassa oleva NordicBetin pelitili.
5. MM-Jackpotiin voi jättää enintään 100 riviä/asiakas. Yhden rivin hinta on 2 euroa.
6. Yllä olevan lomakkeen täyttäneet osallistuvat samalla mahdollisen Faneille.comin voittaman palkintorahan jakamiseen.
7. Faneille.comin yllä olevan lomakkeen täyttänyt pisimmälle omalla rivillään MM-Jackpotissa päässyt osallistuja palkitaan 100 euron bonuksella NordicBetin pelitilille. Jotta bonuksen voi lunastaa, on voittajalla oltava NordicBetin pelitili.
8. Jakamalla MM-Jackpot -haasteen Facebookissa osallistut samalla yllätyspalkinnon arvontaan.
9. On voittajan vastuulla huolehtia, että hän pystyy ottamaan palkinnon vastaan.
10. Palkintoja ei voi myydä, vaihtaa tai lahjoittaa eteenpäin.
11. Osallistumisaika päättyy tostaina 12.6. klo 20.00 Suomen aikaa.
12. Kilpailuun osallistunut suostuu siihen, että hänen nimeään ja valokuvaansa voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin seuraavan kuuden kuukauden aikana.
13. Osallistumalla MM-Jackpot -haasteeseen sitoudut noudattamaan sekä Faneille.comin että NordicBetin kilpailukohtaisia että yleisiä sääntöjä. Lue MM-Jackpotin tarkemmat säännöt ja ehdot Nordicbetin MM-Jackpot sivun alalaidasta!
14. Faneille.com pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.