Kilpailu: Suomi-Venäjä – veikkaa avausmaalin syntyaika

Vuodesta 2011 on jo kulunut tarpeeksi aikaa (Alloverpress)

Vuodesta 2011 on jo kulunut tarpeeksi aikaa (Alloverpress)

NB_rgb_pocLeijonat teki sen! Joukkue iski arvostelijoitaan vastaan ja nyt on edessä enää finaali. Lisäjännitystä saa nyt helposti matsiin veikkaamalla ottelun avausmaalin syntyaikaa. Palkinnoksi NordicBet iski pöytään 100€ lahjakortin Supportersplace-verkkokauppaan.

Kilpailu on tuttu ja turvallinen – veikkaa avausmaalin syntyaika. Lähimmäksi osunut saa salamana lahjakortin sähköpostiinsa ja eikun laittamaan fanituskamat kesää varten kuntoon. Pronssiottelun skaba jo ratkesi ja lähin osuma löytyi kuuden sekunnin päästä. Nyt laitetaan siitä vielä paremmaksi!

Veikkauksen voit jättää alta löytyvään kommenttikenttään tai Faneille.com facebook-sivuille tämän postauksen kommentteihin. Esimerkillinen vastaus 00.06. Kilpailu päättyy kiekon tippuessa jäähän eli noin klo 21.00 ja voittajaan otetaan heti kilpailun ratkettua yhteyttä.

Käy myös samalla lukaisemassa pieni ennakko finaalista ja tutustu myös muihin MM2014 artikkeleihimme. Nyt kannustetaan yhdessä ja sitten juhlitaan yhdessä! Nyt huudetaan!

Kannattaa myös iskeä betsiä sisään. Jos et vielä ole asiakas, nyt jos koskaan kannattaa liittyä. NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen 200 % talletusbonuksen aina 100 euroon saakka. Esimerkiksi tallettamalla 10 euroa saat 30 euroa pelirahaa tilillesi. Klikkaa tästä päästäksesi lunastamaan bonuksen.

Kilpailun säännöt ja ehdot

1. Kilpailussa palkitaan Venäjä-Suomi -ottelun avausmaalin syntyajan lähimmäksi arvannut kilpailija
2. Kilpailun voittajan on oltava vähintään 18-vuotias
3. On voittajan vastuulla huolehtia, että pystyy vastaanottamaan palkinnon
4. Palkintoa ei voi vaihtaa, myydä tai luovuttaa eteenpäin
5. Jos voittaja ei pysty vastaanottamaan palkintoa, se luovutetaan seuraavalle oikean vastauksen jättäneelle kilpailijalle
6. Osallistuessaan kilpailuun kilpailija suostuu siihen, että hänen kuvaansa voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin
7. Osallistuminen päättyy sunnuntaina 25.5.2014 kun kiekko tippuu finaalissa jäähän, eli noin klo 21.00
8. Kilpailuun voi osallistua jättämällä vastausrivi Facebookiin kilpailupostauksen kommenttikenttään tai Faneille.com verkkosivuille
9. Faneille.com pidättää oikeuden muutoksiin
10. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 7vrk sisään, arvotaan palkinto uudestaan