CHL:n 1/4 finaalit lähestyvät – kamppanja päättynyt

Suomalaisten menestys Champions Hockey Leaguessa on ollut huikeaa. Kahdeksan parhaan joukkoon selvisi neljä suomalaista joukkuetta, kun HIFK, Lukko, SaiPa ja Kärpät pelasivat tiensä ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta jatkoon.

CHL:stä muodostuikin perinteinen Suomi-Ruotsi -maaottelu, kun kaikki puolivälierien joukkueet löytyvät näiden kahden tutun pääsärjoista. Ennakkoa tuleviin matseihin pääset haistelemaan tästä.

nordicbet_new_logoMe aloitimme NordicBetin kanssa todellisen faninpalveluskamppanjan ja laitoimme jakoon jokaiseen suomalaisen joukkueen kotiotteluun 20 VIP-lippua nopeimmille uusille tilinavaajille. Nyt on aika heittää lisää löylyä CHL kiukaaseen ja tästä eteenpäin jokainen uusi tilinavaaja saa KAKSI VIP-lippua haluamaansa matsiin. Liput sisältävät ottelua edeltävän illallisen sekä tietenkin parhaat paikat katsomoon.

Lipput ovat jaettu ja kamppanjaan osallistuneihin on oltu yhteyksissä

Lipun saat itsellesi noudattamalla seuraavia ohjeita.

Toimi näin:

1. Avaa UUSI tili NordicBetille tästä ja tee talletus tilillesi. Tilisi pääset avaamaan oikeasta yläkulmasta löytyvää REKISTERÖIDY nappia painamalla. Muista myös napata NordicBetille rekisteröimäsi sähköpostiosoite talteen.

2. Täytä TILINAVAAMISEN JÄLKEEN alla oleva lomake kokonaisuudessaan, valitse haluamasi ottelu ja ole nopea. Jokaiseen matsiin jaetaan 1+1 lippuja niin kauan kuin niitä riittää. Tilannetta päivitetään tähän yläpuolelle.

Liput ovat nyt jaettu, mutta vielä on mahdollisuus voittaa VIP-lippuja keskiviikkokisamme kautta. Linkki skabaan tässä.

Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse sitä mukaan mitä saamme tietoja tarkistettua. Seuraamme lippujen menekkiä ja päivitämme niistä kaikille tietoa tässä samassa postauksessa. Ainoastaan uusien tilien avaajat ovat oikeutettuja lippuihin.

Jos lomake ei toimi tai asiasta herää kysymyksiä, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected].