Tipityy! Keväinen Cage 26 VIP-skaba

Cage

Kotimaisen kamppailukevään kuumin ilta vietetään tulevalla viikolla Suomen Turussa, jossa vapaaotellaan lauantaina 5. huhtikuuta Cage 26 -tapahtuman merkeissä. Kun Cage viimeksi kävi Turussa marraskuussa, Logomon komea areena oli loppuunmyyty. Saman toistuminen ei olisi ihme nytkään.

Vaikka Turun ja koko Suomen suurin vapaaotteluylpeys Tom Niinimäki taistelee nyt UFC-kehissä, turkulaisyleisölle riittää mannaa. Illan suurimpia tähtiä ovatkin Niinimäen seuratoverit Finnfighters’ Gymiltä.

Cage 26 -pääottelussa kamppaillaan promootion kääpiösarjan mestaruusvyöstä. Sitä hamuaa mukaansa kotikehän sankari Timo-Juhani Hirvikangas. Jäätävän hyvänä lukkopainijana ja raajanvääntäjänä maailmalla asti tunnettu ”Tipi” on selvä ennakkosuosikki, mutta ”Timojen taistossa” kantona kaskessa on niin ikään kansainvälisesti jo noteerattu Tymoteusz Swiatek.

Vasta 20-vuotias puolalaislupaus on tehnyt selvää jälkeä kotimaansa kehissä ja nyt on isompien haasteiden vuoro. Turussa nähdään, minne Swiatekin eväät riittävät, mutta se on varmaa, että hänen koneessaan on vain yksi vaihe: täysillä päälle.

Viihdepuolen Logomossa laittanee kuntoon Makwan Amirkhani. ”Mr Finlandin” hihasta löytyy yleensä areenalle astellessa viihdyttäviä yllätyksiä. Turun väriläiskä saa kotiyleisöltä rakkautta ja antaa vastineeksi yleensä vauhdikkaan esityksen. Nyt näyttöhaluja riittää kaksin verroin, sillä Amirkhani hävisi edellisen Cage-matsinsa juuri Turussa.

Lähinnä painikisoihin viime ajat tähdännyt Amirkhani hyppää kehiin lyhyellä varoitusajalla Anton Kuivasen loukkaannuttua. Show’n tasoon se tuskin vaikuttaa, mutta ottelukuosi on pieni arvoitus. Vastaan tulee Ranskan Yohann Guerin, jolle suo pienen yllätysmahdollisuuden – muutenkin kuin vedonlyöntikertoimen varassa.

Kolmas turkulainen kansansuosikki ja FFG-ottelija on Teemu Packalen. Toistaiseksi tappioton jujutsutaituri kohtaa uransa selvästi kokeneimman vastustajan, kun loppusuoran vaihdoksen myötä vastaan asettuu ranskalainen Sebastien Fournier.

Toistakymmentä ammattilaiskoitosta ottanut Fournier vaikuttaa siinä määrin kokeneelta ja kovanyrkkiseltä pystyottelijalta, että Packalen tuskin haluaa neljän matsin kokemuksellaan turhan paljon testailla Ranskan miehen iskutehoja. Rahapelien ystäville tämän ottelun asetelma on kertoimien valossa tasainen aivan aiheesta – se tarkoittaa kumpaan tahansa suuntaan pelikelpoista kerrointa.

Kertoimista puheen ollen, niitä tarjoaa ainakin Betsafe: katsasta Cage-tarjonta täältä. Se kannattaa.

Logomossa kehissä on myös Team Betsafen Mikael ”Hulk” Silander, joka haluaa jatkaa orastavaa voittoputkea. Hänen ja sähäkän espanjalaisen Dani Barezin kohtaamisesta on lupa odottaa räiskyvän sorttista. Mikäli Silander olisi sivullinen, hän pelaisi Barezin voittoa, koska iso kerroin on aina tärkein. Me muut voimme betsata espoolaisvoittoa ennakkosuosikille.

Ai miksikö kannattaa betsasta? Ilmeisten perussyiden lisäksi muun muassa sen vuoksi, että Betsafe tarjoaa mahdollisuutta voittaa Cage-iltaan VIP-liput yhdelle voittajalle ja hänen kaverilleen. Tarjolla on siis kansainvälisen tason kamppailu-urheilua parhailta paikoilta Logomon ringside-pöydissä, ruoka- ja juomatarjoilun äärellä hyvässä seurassa.

Homma käy näin helposti:
1. Avaa pelitili Betsafelle
2. Tee talletus ja lyö mikä tahansa veto
3. Pistä kirjautumistietosi alla olevaan lomakkeeseen – olet kisassa mukana

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Kaikille, siis KAIKILLE tilin avanneille uusille asiakkaille Betsafe tarjoaa myös 20 euron lahjakortin verkkokauppaan. Kilpailuaika päättyy keskiviikkona 2.4. klo 23.59 ja voittajalle ilmoitetaan torstaiaamuna.