Vetomiehet: Sevilla pysyy kärkitaistossa mukana

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa! Viikonlopun viiden pelin pelipakettimme jäi tappiolliseksi, kun kruununjalokivena loistava Classic yli 10.5 maalia historiallisen suurella 5 yksikön panostuksella jäi reilusti vajaaksi. Kolme viidestä ottelusta osui, mutta hyvä futisvire ei riittänyt pelastamaan salibandyn ohilaukausta.

Mestarien liiga jatkuu tiistaina neljännesvälierien toisilla osaotteluilla, mutta ennen sitä napataan La Ligan positiivisen ilopillerin Sevillan maanantai-illan matsi Alavesin vieraana.

Sevillalla on kaikki mahdollisuudet haastaa tosissaan Real ja Barcelona taistoon mestaruudesta. Espanjan kentillä Jorge Sampaolin miehistö on napannut neljä peräkkäistä voittoa ja ero sarjakärki Barcelonaan ennen illan matsia on viisi pistettä, Realiin neljä. Tässä on tosin hyvä huomioida, että Realilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Alaves hankaa La Ligan keskikastissa, eikä varsinaista putoamisuhkaa saati sitten mahdollisuutta eurokentille enää ole. Edellisellä kierroksella lämpimäksi äityneen Granada-ottelun seurauksena Aleksander Katai, Alexis ja Daniel Torres ovat avauksesta sivussa. Poissaolot heikentävät papereissamme selkeästi Alavesin keskikenttää, mikä toimii Sevillalle kutsuna tansseihin.

Lähtökohtaisesti joukkueiden perustaso kallistuu selkeästi Sevillan eduksi. Vaikka Alaves on hyvä, jopa erinomainen suorittaja kotikentällään häviten vain Real Madridille, Barcalle ja Espanyolille, ei kotietu riitä selittämään kerroinasetelmia.

Sampaolin prässistä on sanottu kaikki tarpeellinen ja ottaen huomioon isäntien heikentyneen keskikentän, uskomme Sevillan pystyvän iskevän varsin tehokkaasti isäntien pallolliseen peliin, Samir Nasrin poissaolosta huolimatta.

Motivaatiotekijöistä ei tarvitse edes puhua, tämä kausi on Sevillan mahdollisuus, vaikka tärkeät Barcelona- ja Real Madrid-ottelut vieraissa pelataankin.

Maanantain pelivalinta

Isäntien keskikenttä on poissaolojen myötä sen verran heikentynyt, että näemme Sevillan yli 50 % suosikkina. Unibet tarjoaa vierasvoitolle kertoimen 2.00, mikä otetaan peleihin. Unibetin asiakkaana myös näet ottelun suorana Unibet TV:sta, tarvitset vain Unibetin pelitilin ja sinne vähintään 0.01 € saldon. Tilin saat auki esimerkiksi tästä.

La Liga: Alaves – Sevilla, klo 21.45
Sevilla @ 2.00, 2u

Kuva: David Ramos/Getty Images)