Draamaa Oklahoma Cityssä – Memphis tasoitti otteluvoitot

Oklahoma City nousi dramaattisesti varsinaisella peliajalla tasoihin, mutta Memphis kaivoi voiton jatkoajalla (Getty)

Oklahoma City nousi dramaattisesti varsinaisella peliajalla tasoihin, mutta Memphis kaivoi voiton jatkoajalla (Getty)

Yllätykset NBA:n pudotuspeleissä saivat jatkoa viime yönä, kun Oklahoma City kaatui kotonaan jatkoajalla dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Memphis Grizzlies tasoitti otteluvoiton Oklahoma City Thunderia vastaan ja nappasi kotiedun itselleen 111-105-jatkoaikavoitolla. Ottelusta ei jännitystä tai draamankaarta puuttunut, sillä Memphis oli niskan päällä varsinaisen pelin loppuhetkillä. Kevin Durantin käsittämätön neljän pisteen peli sekä Kendrick Perkinsin viimeisen sekunnin nosto korin alta toivat OKC:n kuitenkin tasoihin. Jatkoajalla Memphis oli tällä kertaa Zach Randolphin johdolla kovempi ja otti näin maukkaan voiton. Durant säkitti ottelussa 36 pistettä ja Russell Westbrook sai kasaan 29. Puolustuspäässä Serge Ibaka torjui peräti viisi heittoa. Heidän panos ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt, sillä Memphis onnistui nimenomaan joukkueena. Randolph nosti 25 pistettä, mutta hänen takanaan Mike Conley teki 19, Courtney Lee ja Marc Gasol 16 sekä Beno Udrih 14.

Los Angeles Clippers ei antanut Golden State Warriorsin yllättää itseään toistamiseen kotikentällään, vaan otti murskaavan 138-98-voiton tasoittaen näin otteluvoitot. Voitolla Clippers pisti historian kirjoja hieman uusiksi, sillä pistemäärä oli Clippersin korkein pudotuspeleissä ja voittomarginaali suurin. Blake Griffin johdatti ilotulitusta 35 pisteellä ja vastustajan paras oli 24 pistettä pussittanut Stephen Curry.

Viime yön ottelut:

Oklahoma City-Memphis 105-111 (ja), otteluvoitot 1-1

Clippers-Golden State 138-98, otteluvoitot 1-1

Parhaat palat ottelusta Oklahoma City-Memphis: