Keskiviikkokisa: NBA alkaa ryminällä – Voita matka Miamiin

Syksy on jo pitkällä ja siitä varmana merkkinä on NBA -kauden alkaminen. Virallisesti kausi alkoi jo viime yönä, mutta nyt päästään vasta kunnolla vauhtiin. Kauden alkamista on hyvä vauhdittaa keskiviikon kunniaksi pienellä skaballa. Saimme sponsoriltamme Betssonilta uskomattoman palkinnon. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa matka tsekkaamaan matseja paikanpäälle Miamiin.

Tällä viikolla tehtäväsi on haastava. Kyseessä on maailman kovimman korisliigan ensimmäinen kierros eikä statistiikkaa joukkueiden tasoeroista ja kunnosta ole vielä kunnolla saatavilla. Homman nimi on tänään veikata alla olevien otteluiden voittaja sekä meneekö ottelun pisteet yli vai jääkö ne alle annettujen rajojen. Kilpailun voittaa eniten osumia kerännyt osallistuja.

betsson logo

Vertailun ja arpomisen tukena ovat Betssonin kertoimet kohteista sekä yli/alle vedoista. Osviittaa veikkaukseen voi myös hakea NBA:n kausiennakostamme tästä. HUOM! Kilpailun voittaminen vaatii Betssonin asiakkuutta ja aktiivista tiliä.

Ottelut ovat seuraavat:

 1. Boston-Brooklyn 2.27 – 1.65 pisteet 192,5 yli: 1.92 alle: 1.92
 2. New York-Chicago 2.40 – 1.57 pisteet 186,5 yli: 1.92 alle: 1.92
 3. Miami-Washington 1.53 – 2.50 pisteet 190,5 yli: 1.91 alle: 1.91

Kaikkiin Betssonin NBA-kohteisiin ja kertoimiin tästä. Jos et vielä ole Betssonin asiakas niin nappaa huikeat uuden asiakkaan bonukset taskuun tästä ja olet samalla varmasti oikeutettu tämän sekä tulevien kilpailujen ehtojen täyttymisestä.

Esimerkkirivi: 2 alle, 1 yli, 1 alle

Jätä rivisi Faneille.comin facebook-sivun tämän postauksen kommenttikenttään. Kilpailu sulkeutuu 30.10.2014 klo 01.25 eli ennen ensimmäisen pelin alkua.

Palkinto:

Uskomaton matka Miamiin 23.11-1.12.2014 välisenä aikana sisältää lennot, hotellin sekä liput ainakin seuraaviin tapahtumiin (sekä tietysti loistavaa matkaseuraa):

Miami Heat-Golden State Warriors
Florida Panthers-Minnesota Wilds
Florida State Seminoles-Florida State Gators

Kilpailun säännöt ja ehdot:

 1. Tehtävänä on veikata 30.10.2014 pelattavan NBA-kierroksen 3 nimetyn ottelun voittaja (1-2) sekä menevätkö pisteet kyseisissä otteluissa yli vai alle annettujen rajojen. Kilpailun voittaa eniten oikeita kohteita oikein veikannut eli pisteitä kerännyt henkilö.
 2. Jos voittavia tuloksia (pisteitä) on enemmän kuin yksi, arvotaan tai voittaja päätetään (muilla kilpailun järjestäjän päättämien keinojen mukaan) eniten osumia (pisteitä) keränneiden kesken.
 3. Jokaisesta oikeasta voittajasta saa yhden pisteen ja oikeasta yli/alle -tuloksesta yhden, joten maksimipistemäärä on kuusi (6).
 4. Kilpailuun osallistuminen päättyy 30.10.2014 klo 01.25.
 5. Vain Faneille.comin facebook-sivuille kilpailupostauksen kommenttikenttään jätetyt vastaukset huomioidaan.
 6. Osallistujan on oltava 18 vuotias ja hänellä on oltava Betssonin aktiivinen pelitili. Aktiivinen pelitili tarkoittaa, että tilille on talletettu ja sillä on pelattu 1.1.2014 ja kilpailun päättymisen välisenä aikana.
 7. Kilpailuun osallistuneen facebook-tilin sekä Betssonin tilin omistaja on oltava sama henkilö.
 8. Faneille.com pidättää oikeuden muutoksiin
 9. Jokinen-Barkov-Bergenheim vs Granlund-Haula-Koivu???? Huh!
 10. On vain yksi Kuningas – nähdäänkö #10 Miamin biitsillä taituroimassa pallon kanssa?
 11. Palkinto sisältää lennot Helsinki-Miami-Helsinki sekä hotellimajoituksen Miamissa ja lippuja eri tapahtumiin. Matkan järjestäjä ei vastaa kuluista Helsinkiin eikä sieltä pois, vaan lentokentälle on päästävä omin neuvoin.
 12. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle tai vaihtaa rahaksi.