Lähdetään Bilbaoon – jaossa 13 matkapakettia!

Aloitin itse koripallon pelaamisen nuorena poikana Panttereissa vuonna 1988 ja muistan ekat treenit johon tulin 15 minuuttia ennen samassa joukkueessa pelaavaa Kimmo Muurista. Kimmo tosin jatkoi vähän pidempään tuota pelaamista, mutta nyt meillä on kaikilla mahdollisuus nähdä Kimmo ja koko muu Susijengi tekemässä suomalaista koripallohistoriaa Bilbaossa, Espanjassa.

Australiaa vastaa pelatussa harjoitusmaaottelussa, jonka Susijengi nätisti voitto jatkoajan jälkeen palkittiin kotimaisen koriksen Hall of Fameen muuan Kari-Pekka Klinga, joka oli mukana edustamassa Suomea EM-kisoissa 1995, joka oli varsin iso juttu silloin itse juniorina.

Faneille.com on lähdössä isolla porukalla katsomaan maailman parasta koripalloa Espanjaan elokuun lopulla ja me haluaisimme tarjota teille, rakkaat fanit, mahdollisuutta lähteä mukaan.

Ilmaiseksi.

Laitamme jakoon 13 matkapakettia matkoineen ja lippuineen Bilbaoon isossa porukassamme ja laitamme myös jakoon 30 kpl Faneille.comin upouutta lippistä ja 50kpl omia t-paitojamme. Jokainen reissuun lähtijä saa luonnollisesti matkavarustuksen kuntoon, niin ei eksytä toisistamme lippujonossa.

Nyt tarvitsen apuanne. Jaamme ensi viikon aikana viiden päivän ajan kaksi matkaa päivässä, mutta meidän pitää ensin saada sanaa leviämään. Paljon. Sen takia lupaan viedä suurimman sanansaattajamme KAVERIN KANSSA Bilbaoon katsomaan koripalloa ja lupaan vielä tarjota paikallisen nakkisämpylän yläfemmojen läiskeen sovittamana nakkikioskin jonossa. Eli, menkää ja jakakaa, tehkää kuvia, julisteita, runoja, lauluja, videoita ja kertokaa siitä meille täällä kommenttiosiossa, Twitterissä tai Facebookissa.

Pienikin ele auttaa meitä saamaan jalansijaa ja tekemään entistä parempaa Faneille.comia, jokainen jako on tärkeä, jokainen tykkäys askel eteenpäin. Mitä parempia tuloksia jokaisesta kisasta saamme, sitä parempia kisoja voimme tehdä, mitä enemmän sananvaltaa ja seuraajia meillä on, sitä enemmän neuvotteluvaltaa meillä on sponsoreiden kanssa. Mitä enemmän meitä on, sitä vahvempia olemme.

Kiitos avustanne!

Tietoa palkinnoista

Matkalla ollaan pe 29.8. – ma 1.9.2014 ja pakettiin kuuluvat lennot, majoitus laadukkaassa hotellissa ja liput kahteen otteluun (Suomi-USA, Ukraina-Suomi). Tällä viikolla jaetaan kahden (2) henkilön paketti, sille henkilölle, joka eniten saa aikaan promootiota tälle postaukselle. Valinnan tekee Faneille.comin raati meille toimitettujen raporttien perusteella, konkretiaa arvostetaan!

Ensi viikon (18.-22.8.2014) aikana jaetaan yksitoista (11) matkaa samalla sisällöllä, samalla tarjolla on 30 kpl Faneille.com -lippalakkia (Musta, yksi koko sopii ihmisille [snapback]) ja 50 kpl t-paitoja (musta, hemmetin siisti, koot S-XXL).

Tämä kilpailu laitetaan kiinni 18.8. eli ensi viikon maanantaina, sitä ennen tulleet ilmoittautumiset ja faninpalvelukset lasketaan mukaan. Voittaja ilmoitetaan keskiviikkona 20.8.2014.