NBA: Indiana ja OKC välieriin

Pelien päätyttyä ollaan frendejä. Derek Fisher ja Chris Paul halasivat toisiaan sodan ratkettua. (Getty)

Washington ei kyennyt venymään loppuun saakka Indianaa vastaan, vaan taipui kuudennessa pelissä. Oklahoma City sen sijaan kukisti Clippersin.

Indiana eteni jatkoon ottamalla selvän 93-80-voiton Washingtonista. Indiana otti yliotteen heti ensimmäisellä puoliajalla, kun Washingtonin heittokoneet Bradley Beal ja John Wall tuskailivat oman heittopelinsä kanssa. Kolmannella neljänneksellä Washington pääsi paremmin mukaan ja nousi voittotaisteluun. Washington sai päätösneljännekselle mentäessä 19-4 runin ja nousi viimeisellä jaksolla pisteen johtoon, kun reilut kahdeksan minuuttia oli peliä jäljellä. Sen jälkeen Indianan puolustus tiivistyi eikä Washington saanut loppupelin aikana kuin kaksi pelitilanne koria ja yhteensä vain kuusi pistettä, kun Indiana paukutti David Westin johdolla karkumatkalle ja 20-6 runin ja sitä kautta voittoon. West takoi 29 pistettä joista 18 toisella puoliskolla.

Oklahoma City ja Clippers kävivät jälleen tiukan ja jännittävän ottelun, mutta OKC oli taas lopussa hieman terävämpi vieden ottelun 104-98. Clippers näytti jo karkaavan heti kättelyssä, kun se vei ensimmäisen neljänneksen 30-16. Loppupeli olikin sitten OKC:n heiniä. Ottelussa 39 pistettä tehnyt Kevin Durant pääsi kuumaksi, kun hän heitti kolme kolmosta sisään reilun minuutin sisään ja toi Oklahoma Cityn peliin mukaan. Durant jatkoi tykitystään kolmannella neljänneksellä, kun hän latoi 14 pistettä kolmannella jaksolla. Päätösneljänneksen OKC aloitti heti tylyllä 10-0 runilla. Clippersin kirimahdollisuudet heikkenivät, kun Blake Griffin sai kuudennen virheensä pari minuuttia ennen loppua eikä OKC enää päästänyt vastustajaansa lähelle. Pisteidensä ohella Durant napsi 16 levypalloa. Chris Paul oli Clippersin tehokkain 25 pisteellä.

Oklahoma City kohtaa välierissä San Antonion ja Indiana Miamin.