NBA: Indiana voittoon – Clippers tasoitti huikean kirin jälkeen

Blake Griffin sai vääntää viime yönä tosissaan voiton eteen (Getty)

Blake Griffin sai vääntää viime yönä tosissaan voiton eteen (Getty)

Paul George oli hurjassa vireessä Indianan kaataessa vieraissa Washingtonin. Kevin Durantin mahti-ilta ei sen sijaan riittänyt Oklahoma Citylle.

Clippers tasoitti otteluvoitot Oklahoma Cityä vastaan jännittävien vaiheiden jälkeen 101-99-voitolla. Oklahoma City tuli vieraskentällä myrskyn lailla ja vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä peräti 17 pisteen erolla ja johti ottelua parhaimmillaan 22 pisteellä. OKC piti ottelussa johtoasemaa aina viimeiselle pariminuuttiselle saakka, kunnes Clippersin kiri nosti sen OKC:n edelle. Russell Westbrookilla oli vielä viimeisellä sekunnilla mahdollisuus nousta joukkueensa sankariksi, mutta voittoheitto kaaren takaa kilpistyi rautoihin. Durant oli OKC:n ykköshahmo 40 pisteellä ja Westbrook sai kasaan 27.  Losilaisilta Blake Griffin takoi 25 ja Chris Paul kaksi pistettä vähemmän.

Tiukka taistelu nähtiin myös Washingtonissa, kun Indiana otti 39 pistettä nakuttaneen Paul Georgen johdolla 95-92-voiton.Wizards oli suurimman osan ottelusta niskan päällä ja johti kolmannella neljänneksellä peliä parhaimmillaan jo 19 pisteellä. Indiana aloitti Georgen johdolla kuitenkin 20-4 runin ja nousi rinnalle. Päätösneljännes mentiin tasaisissa merkeissä, mutta loppuhetkillä Indiana oli vahvempi Washingtonin sortuessa ohiheittoihin ja pallonmenetyksiin.

Yön tulokset:
Clippers-Oklahoma City 99-101, otteluvoitot 2-2
Washington-Indiana, 92-95, otteluvoitot 1-3

Parhaat palat viime yöltä: