NBA: James heitti Brooklynin kumoon – Portland vielä mukana

LebRon James kaatoi Brooklynin lähes yksin (Getty)

LebRon James kaatoi Brooklynin lähes yksin (Getty)

Miami otti tärkeän voiton kaataessaan Brooklynin LeBron Jamesin huippuillan johdolla. Portland piti jatkohaaveensa hengissä nappaamalla kotivoitoin San Antoniosta.

James oli aivan pitelemätön hänen viimeistellessään peräti 49 pistettä Miamin 102-96-voitossa. Jamesin huippuillasta huolimatta, Nets sinnetteli hyvin mukana koko ottelun. Brooklynille osui pieni musta hetki päätösneljännekselle, kun se ei saanut mistään sisään ja samanaikaisesti James upotti kaikkialta, Chris Bosh viivan takaa ja Ray Allen vapariviivalta Miamin voittoon.

Portland antoi jatkohaaveilleen tekohengitystä ottamalla 103-92. Yksi voitonavaimista oli vahva alku. Ennen viime yön ottelua Portland oli johtanut kolmessa edellisottelussa yhteensä 33 sekuntia, mutta nyt se heilutti tahtipuikkoa heti alusta saakka. Tauolle se pääsi parin pisteen johdossa, mutta kolmannella neljänneksellä Portland repäisi ratkaisevan johdon Nicolas Batumin kolmosten ja Damian Lillardin vahvan panoksen myötä. Aiemmista otteluista poiketen Portland sai tässä ottelussa hyvin apuja penkiltä, kun Will Barton tehtaili 17 pistettä. Lillard oli ottelun tehokkain 25 pisteellä.

Yön tulokset:
Brooklyn-Miami 96-102, otteluvoitot 1-3
Portland-San Antonio 103-92, otteluvoitot 1-3

Parhaat palat viime yöltä: