NBA: Memphisille jättivoitto OKC:sta – Indiana vaikeuksissa 

Blake Griffinin käsi kävi viime yönä kuumana, tuloksena 32 pistettä (Getty)

Blake Griffinin käsi kävi viime yönä kuumana, tuloksena 32 pistettä (Getty)

Memphis siirtyi kotikentällään johtoon ottelusarjassa Oklahoma Cityä vastaan. Atlanta ja Los Angeles Clippers ottivat niin ikään etulyöntiasemat viime yön kierroksella.

Memphis otti toistamiseen jatkoaikavoiton Oklahoma Citystä. Tällä kertaa Grizzlies oli vahvempi 98-95. Memphis hallitsi ottelua kotikentällään ja johti jo parhaimmillaan 17 pisteellä, mutta OKC otti Russell Westbrookin johdolla 17-0 runin ja tuli tasoihin ottelun lopussa Westbrookin neljän pisteen pelillä. Jatkoajalla Memphis oli terävämpi ja juhli näin toista voittoaan. Memphis onnistui tasaisemmin joukkueena, sillä Mike Conley oli joukkueen ykkönen 20 pisteellä ja kuusi pelaajaa ylitti 10 pisteen rajan. OKC lepäsi sen sijaan 30 pistettä tehneiden Westbrookin ja Durantin varassa.

Jännitysnäytelmä käytiin niin ikään Golden Staten ja Clippersin välillä, joka kääntyi lopulta losilaisten 98-96-voittoon. Golden Statella oli mahdollisuudet voittoon, mutta Stephen Curryn viime sekunnin kolmonen meni ohi ja näin Clippers nappasi kotiedun takaisin itselleen. Blake Griffin upotti vieraille 32 pistettä ja kotijoukkueen paras oli 26 pinnaa saalistanut Klay Thompson.

Atlanta otti kotonaan maukkaan voiton kaadettuaan Indianan 98-85. Atlanta piti ottelussa ohjaksia koko ottelun ajan eikä Indiana päässyt missään vaiheessa uhittelemaan voittoa. Aina kun Indianalla oli vähän toivoa tulla takaisin peliin mukaan, rankaisivat Jeff Teague tai erityisesti kaaren takaa kuumana käynyt Kyle Korver ja johdattivat joukkueensa voittoon.  Teague kasasi 22 pistettä ja Korver heitti kuusi kolmosta pohjaan keräten 20 pisteen saaliin. Indianan tehokkain oli 21 pistettä tehnyt Lance Stephenson.

Yön tulokset:

Atlanta-Indiana 98-85, otteluvoitot 2-1

Golden State-Clippers 95-98, otteluvoitot 1-2

Memphis-Oklahoma City 98-95 (ja), otteluvoitot 2-1