NBA: Miami eteni jatkoon – San Antonio tasoitti 

LeBron Jamesin Miami Heat porskutti jatkoon suoraan 4-0 voitoin (Getty)

LeBron Jamesin Miami Heat porskutti jatkoon suoraan 4-0 voitoin (Getty)

Miami selvitti ensimmäisenä joukkueena tiensä jatkoon viime yönä. Atlanta otti niskalenkin Indianasta ja San Antonio tasoitti voitot Dallasin kanssa.

Miami ei antanut Charlottelle mitään mahdollisuuksia, vaan marssi seuraavalle kierrokselle 109-98-voitolla. Charlotte joutui pelaamaan ilman Al Jeffersonia ja antoi näin liikaa tasoitusta. LeBron James tykitti 31 pistettä ja Charlotten ykkönen oli 29 pisteellä Kemba Walker.

San Antonio ryöväsi kotiedun takaisin itselleen, kun se kaatoi vieraissa Dallasin 93-89. Spurs oli ottelussa niskan päällä, mutta Dallas tuli kintereille lopussa. Boris Diaw’n kolmonen päätösminuutilla oli Dallasille kuitenkin liikaa. San Antonion tehomiehenä oli 23 pistettä tehnyt Manu Ginobili. Monte Ellis kokosi 20 pistettä Dallasille.

Yön kolmannessa ottelussa Atlanta otti ison askeleen kohti jatkoa, kun se kaatoi Indianan vieraissa 107-97. Atlanta pelasi häikäisevän toisen neljänneksen voittaen sen 41-19 ja kasvattaen eron parhaimmillaan 30 pisteeseen. Hiljalleen Indiana kuitenkin kuroi eroa umpeen 26 pistettä upottaneen Paul Georgen johdolla, mutta kiri jäi hieman vajaaksi. Näin Atlantalla on mahdollisuus katkaista ottelusarja jo joukkueiden seuraavassa kohtaamisessa.

Yön tulokset:

Charlotte-Miami 98-109

Indiana-Atlanta 97-107

Dallas-San Antonio 89-93

Top 5 pelit: