Susijengin sentteri ei usko Miamin nousuun

NBA:n mestari saattaa ratketa jo finaalien viidennessä pelissä, kun San Antonio Spurs ja Miami Heat iskevät yhteen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavassa kuudennessa finaalissa.

Spurs johtaa finaalisarjaa otteluvoiton 3-1 ja sillä on mahdollisuus juhlia mestaruutta seuraavassa pelissä kotikentällään. Suomen koripallomaajoukkueen sentteri Gerald Lee junior ei ole yllättynyt San Antonion kovasta vireestä.

– Heille tuli niin katkera tappio viime vuoden finaaleissa, etten ole ollut yllättänyt heidän tämän vuoden vahvasta pelistä, Lee kertoo viitaten viime vuoden finaalisarjaan jossa Spurs oli muutaman sekunnin päässä mestaruudesta kuudennessa pelissä, mutta joutui lopulta taipumaan seitsemännessä.

– Dallasin jälkeen he ovat dominoineet ottelupareja ja juosseet läpi vastustajistaan, Lee jatkaa.

Miamilta vaaditaan melkoista ihmettä kammetakseen itsensä takaisin mestaruustaisteluun, sillä NBA:n finaaleissa mikään joukkue ei ole onnistunut nousemaan 1-3-tilanteesta mestariksi. Leen mukaan ei nouse tälläkään kertaa.

– San Antonio todennäköisesti juhlii jo seuraavassa pelissä, mutta viimeistään kuudennessa, arvioi juuri Romanian mestaruutta juhlinut pelimies.