#PlayoffsAreHere: 30 kausikorttia Jokereiden pudotuspeleihin – 3 tapaa voittaa

Jokerit ja joukkueen nimeltämainitsematon yhteistyökumppani ovat olleet kauden aikana monessa mukana.  Tämä yhteistyökuvio oli yksi palapelin palanen, joka mahdollisti tämän jo nyt uskomattoman kauden. Loistava debyyttikausi KHL:ssä saa pian jatkoa pudotuspeleissä ja tässä me haluamme olla myös vahvasti mukana.

Saimme nordicin pojilta pieniin kätösiimme 30 kappaletta playoff-kausikortteja ja ne kaikki löytävät kyllä hyvän kodin alta aikayksikön.

Kolme mahdollisuutta voittaa:

Sinulla on loppuviikon aikana kolme mahdollisuutta voittaa pudotuspelikausikortti itsellesi. Kilpailu on siis kolmeosainen: on betsiskabaa sekä Jokereiden sunnuntaisen ottelun kylkeen omaa kilpailua, joten kannattaa pitää silmällä Faneille.comin facebookia ja twitteriä, sekä tämän lisäksi jaamme 10 kausikorttia parhaille perusteluille, miksi juuri sinun pitäisi kausikortti saada. Näin kaikki ei ole pelkästään onnesta kiinni vaan saamme halliin juuri ne, jotka oikeasti todella sinne hinkuvat!

Osoita myös kiinnostuksesi jakamalla tätä ja muita skaboja eteenpäin.

KHL:n pudotuspelit käynnistyvät Jokereiden osalta perjantaina 27.2 ja kaikki voittajat ovat selvillä viimeistään maanantaina 23.2, että posti kerkeää takuuvarmasti perille.

Ensimmäinen mahdollisuus kausikorttiin:

Perustele miksi juuri sinä olet pudotuspelikausikortin arvoinen. Suorita tämä tehtävä jotain some-kanavaa käyttämällä #KausarinArvoinen ja tägäämällä mielikuvitusta käyttäen joku asian yhteyteen sopiva poppoo sekä @Faneille. Lähetä perustelusta kuvankaappaus tai linkkaus osoitteeseen [email protected] otsikolla KausarinArvoinen niin varmistat, että sinut huomataan.

Kymmenen parasta perustelua palkitaan ja kaikki keinot ovat sallittuja. Perusteluiden pituutta ei ole rajoitettu ja aikaa suorittamiseen on aina sunnuntaihin 22.2 klo 22.00 asti. Parhaisiin otetaan yhteyttä maanantaina 23.2.2015.

Seuraavat kilpailuosiot julkistetaan loppuviikon aikana!

Säännöt ja ehdot

 1. Kilpailijan on oltava vähintään 18-vuotias
 2. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä saa myydä eteenpäin
 3. Kilpailun voittajiin otetaan yhteyttä maanantaina 23.2.2015
 4. 10 parasta palkitaan jokaisessa kilpailun osuudessa
 5. Vain kuvankaappauksen tai linkkauksen sähköpostitse toimittaneet ovat varmasti mukana
 6. Palkintona jokaisessa osuudessa 10 playoffs kausikorttia Jokereiden kotiotteluihin
 7. Holy Mo!
 8. Pidätämme oikeuden muutoksiin, jos vaikka mokaamme.
 9. Olemme Ilmiö.
 10. On vain yksi Kuningas.
 11. Osallistumalla kilpailuun kilpailija antaa faneille.comille oikeuden käyttää kuvia, twiittejä ja muita saatavilla olevia materiaaleja vapaaseen käyttöön