Anaheim-Minnesota: Voita Selänteen kirja nimmarilla

Tällä viikolla mennään eikä meinata. Faneille.com viettää NHL-viikkoa ja keskiviikkoskaban jälkeen on aika suunnata seuraavaan huippumatsiin.

Betsafe_logo-250px-alphaLauantaina pelataan klo 05.00 suomalaisittain kiinnostava Anaheim Ducks-Minnesota Wild -ottelu ja järjestimme sponsori Betsafen kanssa siihen pientä lisäkipinää. Ottelu on nähtävissä Viaplay -palvelusta sekä Viasat kanavilta.

Tiedä Anaheim-Minnesota ottelun lopputulos ja voita

Tehtäväsi on tällä kertaa tietää paljonko päättyy ottelu varsinaisella peliajalla Anaheim Ducksin sekä Minnesota Wildin välillä. Minnesotalle ei ole tehty vielä kauden kahden pelin aikana maaliakaan ja verkko on heilunut mukavat kahdeksan kertaa. Mikael Granlund johtaa Wildin ykköskenttää ja on saalistanut jo kaksi syöttöpistettä. Anaheim on kerennyt pelaamaan jo neljästi. Joukkue hävisi ainoastaan kauden avausottelun ja on sen jälkeen kolmen matsin voittoputkessa. Sami Vatanen on saanut vastuuta NHL:n suomalaisista eniten ja tulostakin on syntynyt kolmen syötön verran. Tsekkaa enemmän tietoa ottelukohtaisesta ennakostamme.

Toimi näin:

1.

Veikkaa Anaheim-Minnesota ottelun lopputulos Faneille.comin facebookin kilpailupostaukseen. Näin olet mukana viiden nimmarilla varustetun Kuningas Litmanen DVD:n arvonnassa. Tähän arvontaan osallistuminen ei vaadi jatkotoimia, mutta kannattaa tsekkaa alemmat kohdat ettei pääpalkinto mene ohi.

2.

Lyö lisäksi tulosveikkauksesi sisään Betsafella (minimipanos 10€) TÄSTÄ. Jos et ole vielä asiakas niin Betsafe tuplaa talletuksesi aina 150€ asti. Hyppää Betsafen kelkkaan tästä.

3.

Lähetä vedostasi screenshotti osoitteeseen [email protected] otsikolla ANA-MIN, niin osallistut myös Selänteen nimikirjoituksella varustetun Teemu -kirjan arvontaan. Kirja arvotaan kaikkien osuneiden Betsafella jätettyjen tulosvetojen kesken.

Esimerkkivastaus: 1-3

ANAMin

Kilpailuaika päättyy lauantaina aamuyöstä klo 04.55.

TeemuNimmaimagePalkinto:

Kaikkien Betsafella Anaheim-Minnesota ottelun oikean tuloksen lyöneiden sekä kuponkinsa toimittaneiden kesken arvotaan yksi Teemu -kirja nimikirjoituksella. Jos oikeaa tulosta ei löydy, niin kirja arvotaan kaikkien kuponkinsa postittaneiden kesken.

Kaikkien oikean tuloksen facebookin kilpailupostauksen kommenttikenttään veikanneiden kesken arvotaan viisi nimikirjoituksella varustettua Kuningas Litmanen DVD:tä.

Säännöt ja ehdot:

  1. Tehtävänä on veikata Anaheim-Minnesota ottelun lopputulos varsinaisella peliajalla (60min).
  2. Kaikille avoimen tulosveikkauksen palkintona on 5kpl Kuningas Litmanen dvd:tä nimikirjoituksella. Jos oikeita Kuningas_Litmanenveikkauksia tulee enemmän, arvotaan palkinnot oikeiden vastausten kesken. Jos oikeita vastauksia ei löydy tai niitä tulee vähemmän kuin viisi, arvotaan loput palkinnot kaikkien kesken.
  3. Teemu -kirja nimikirjoituksella arvotaan kaikkien oikean Betsafella Anaheim-Minnesota tulosvedon jättäneiden ja lauantaihin klo 13.00 mennessä siitä screenshotin [email protected] postittaneiden kesken. Jos oikeaa tulosta ei löydy arvotaan Teemu -kirja kaikkien kuponkinsa postittaneiden kesken. Jos oikeita tuloksia on enemmän kuin yksi, suoritetaan arvonta
  4. Kilpailuun osallistuminen päättyy 18.10.14 klo 04.55, mutta screenshotteja Betsafen tulosvetokupongeista voi toimittaa vielä ja niitä odotetaan lauantaihin 18.10.2014 klo 13.00 asti. Mahdollinen arvonta suoritetaan lauantain aikana ja voittajille ilmoitetaan tämän jälkeen.
  5. Pidätämme oikeuden muutoksiin
  6. Hat’s off #8 ja #10