CHL jatkuu toisilla osaotteluilla – Tästä tilanteesta jatketaan

Jääkiekon Mestarien liigassa pelataan tänään puolivälierien toiset osaottelut. HIFK:n ja Kärppien asetelmat näyttävät hyviltä ennen viimeistä koitosta, mutta SaiPalla ja Lukolla riittää työnsarkaa, mikäli välierät kiiluvat vielä silmissä.

Frölunda – HIFK

1.69 – 4.25 – 3.85 (NordicBet)

Ruotsin suurseuroihin kuuluva Frölunda koki viime viikolla yllättävän tappion Helsingissä. HIFK pelasi loistavaa kiekkoa kotonaan ja kaatoi ruotsalaiset maalein 2-1, kun Tomas Zaborsky iski kotijoukkueen molemmat osumat. Punaiset pitivät paineistavalla karvauksella ruotsalaiset irti kiekosta lähes kaksi erää, mutta kolmannessa erässä homma kääntyi päälaelleen. Tasapelikin riittää HIFK:lle tänään voittoon, mutta urakka on kaikkea muuta kuin helppo. Frölunda pääsee kotiyleisönsä eteen suurikokoiselle jäälle, mikä antaa ruotsalaisille todella suuren edun. Ottelua ei pelata kuitenkaan Frölundan ykkösareenalla, sillä Salibandyn MM-kisoja tahkotaan parhaimmillaan Scandinavium-pyhätössä. Varahalli Frölundaborg on kuitenkin kotijoukkueelle tuttu eikä tuota ongelmia.

Kärpät – SaiPa

1.57 – 4.45 – 4.50 (NordicBet)

Kärpät lähtee kotikentälleen hyvästä asemasta, sillä joukkue nappasi 2-0-voiton Lappeenrannasta. Joonas Donskoi nousi ensimmäisessä ottelussa oululaisten sankariksi iskemällä kaksi maalia. SaiPalla on iso työnsarka tänään ja se tarvitsee vähintään kahden maalin voiton, jotta edessä olisi edes jatkoaika. Kärppien meno on parantunut ja joukkue on selvä ennakkosuosikki tänäänkin, mutta yllätyksiltä ei vältytä, kun pelataan näinkin kovia otteluita.

Luleå – Lukko

1.84 – 4.10 – 3.35 (NordicBet)

Lukon mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat lähes olemattomat. Joukkue suli kotikentällään viime viikolla pahasti häviten 2-5 ruotsalaisvierailijalleen. Lukon peli on mennyt selvästi huonompaan suuntaan eikä jatkopaikkaan taida uskoa tällä hetkellä juuri kukaan. Lukon pitää napata tänään voitto neljän maalin erolla, jotta välierät kutsuisivat. Uskooko joukkue vielä mahdollisuuksiinsa konkareidensa johdolla? Tilanteen vieminen edes jännittäväksi vaatii paljon.

Skellefteå – Linköping

1.62 – 4.65 – 3.95 (NordicBet)

Skellefteå on ehkä koko CHL:n suurin voittajasuosikki ja joukkue nappasikin vierasvoiton Linköpingistä viime tiistaina. Joukkue voitti kuitenkin vain 2-1, minkä vuoksi Linköpingin mahdollisuudet ovat vielä hyvät. Hallitseva Ruotsin mestari Skellefteå on kuitenkin kotonaan äärimmäisen kova ja matkaa suurella todennäköisyydellä tästä otteluparista jatkoon.

Voit seurata otteluita MTV Sport -kanavilta.