Peliyhtiön logo CHL-matsien laidoilla, onko sillä väliä?

Ystävämme Ilta-Sanomat kirjoitti artikkelin siitä, että Nordicbet toimii CHL:n pääyhteistyökumppanina – kuten me ilmoitimme jo viime viikolla. Laitoimme agenttimme töihin ja kävimme nappaamassa kuvan Kölnin ja Trinecin areenoista, jossa Nordicbetin logot ovat heti CHL:n logon ympärillä. Kysymys on, että miten tämä tulee vaikuttamaan televisionäkyvyyteen ja paikallisiin matseihin?

champions-hockey-league-nordicbet-sponsoring

Eipä tuota oikein voi kuvasta poiskaan leikata .. (Faneille.com)

Lehden jutun haastatteleman Harri Syväsalmen mielestä tämä on täysin väärin ja kohtuutonta näyttää peliyhtiön logoa suomalaisessa televisiossa, ellei se ole Veikkauksen logo. Tämä tietenkin herättää hieman kysymyksiä siitä, että miksi tämä on niin iso ongelma, koska MTV3 Sport 2 HD -kanava näyttää ylihuomenna lauantaina 23.08. klo 14:40 -16:45 Valioliigaottelun Aston Villan ja Newcastlen välillä, eikä sen esittämisen kanssa ole mitään ongelmaa. Miksi pitäisi olla?

Koska Aston Villan paidassa on hemmetin isolla vedonlyöntiyhtiön logo. (Getty Images)

Koska Aston Villan paidassa on hemmetin isolla vedonlyöntiyhtiön logo. (Getty Images)

Kaksinaismoralistista?

Kyllä, ellei sitten laiteta kaikkia Fulhamin, Stoken ja Aston Villan pelejä pannaan Valioliigasta (ja muista Euroliigoista jos sinne pääsevät). Eikä tässä vielä edes olla koskettu muihin maihin ja sarjoihin. Totuus on, että urheilu on vedonlyöntiyhtiöiden kiinnostuksen kohteena, vähän samalla tavalla kuin vedonlyönti on urheilua seuraavien kohteena. Ihmettelen sitä, että miksi CHL:n yhteistyö Nordicbetin kanssa on nyt niin kovan ryöpytyksen kohteena kun muut yhtiöt näkyvät aivan vapaasti?

Haha, nyt löyty vielä parempaa:

No mutta sehän on kansallisikoni Janne Ahonen peliyhtiön logo rinnassaan (All over press)

No mutta sehän on kansallisikoni Janne Ahonen peliyhtiön logo rinnassaan (All over press)