Suomalaismiehelle uskomattoman dramaattinen vedonlyöntiosuma jääkiekosta

Lahtelainen Erno Niskanen teki sen, mistä moni urheilujännäri haaveilee: Osui 10-kohtaisen lätkävetolappunsa alusta loppuun siten, että koko matka sisälsi poikkeuksellista dramatiikkaa.

Niskanen voitti komean rahasumman lisäksi Faneille.comin järjestämän kerroinkilpailun ja lähtee paikanpäälle Lauri Markkasen Chicagoon nauttimaan NBA:n, NFL:n ja NHL:n tarjonnasta. (Faneille.comilla on jo uusi Chicago-kisa käynnissä, ja sinunkin kannattaa tehdä ”niskaset” vaikka heti.)

Niin, se Niskasen osumakuponki. Hän jätti yhdistelmävetonsa suomalaisten suosimalla Betsafe-sivustolla 5€ panoksella viime keskiviikkona. Kuponki on katsottavissa myös sivun alareunassa, mutta tarina sen sisällä on paljon oleellisempi.

HAASTE #1: Ässät-Kärpät YLI 4,5 maalia. Ottelu oli vielä neljä sekuntia ennen sen päättymistä tilanteessa 1-3. Kiekko oli kärppäalueen kulmassa. Peliväline sohittiin kuitenkin viivaan, jonka kautta se pomputettiin puolionnekkaasti maaliin. Kelloon jäi kolme sekuntia ja peli päättyi heti perään 2-3. Lappu elossa!

HAASTE #2: IPK-Ketterä, kotivoitto. Kellossa on jo 59.00 ja peli on tasan 2-2. Ei muuta kuin kirves kaivoon, vai mitä? Ei todellakaan Niskasen tapauksessa. IPK:n Jussi Viitanen junttasi isännät 3-2-kotivoittoon, kun kellossa oli enää 45 sekuntia aikaa jäljellä. Lappu elossa!

HAASTE #3: HPK-Lukko, YLI 4,5 maalia. Peli on 1-3. Kellossa on jo 59 minuuttia tasan. Vieraat pelaavat alivoimalla, joten silloin voi odottaa vain purkukiekkoja. Paitsi tietenkin tässä tapauksessa. Lukon ukko pukkaa kiekon alivoimalla tyhjään nuottaan, kun kellossa on aikaa enää 56 sekuntia. Lappu elossa!

Huomaatteko kaavan? Hyvä, sillä sama lysti jatkui läpi KHL-matsien ja NHL-yön. Niskanen sai naarattua koko katiskansa kuiville ja loppukerroin oli niinkin komea kuin 550,19.

”Joutuu McDavidin pelipaitakaupoille”

Faneille.com tavoitti Chicago-kisavoittaja-Ernon. Lahtelaismies oli odotetun lennokkaissa tunnelmissa ennen unelmiensa urheilumatkaa.

”Näissä kisoissa mahdollisuus voittoon on sidottu hyvin paljon tuuriin, joten ei ennen aamua ollut oikein edes uskoa, että voisi voittaa. Koko ajan fiilikset nousee. Mutta ehdottomasti kisat pitää näin järjestää (suurin kerroin, tai jokin muu vedonlyönnillinen elementti), eikä arpomalla”, Niskanen kertaa.

Hän muistaa eittämättä melko pitkään sen hetken, kun 550-kertoiminen jalokala ui haaviin.

”Olihan se hieno hetki. Neljä viimeistä kohdetta oli NHL:n kohteita, joista kahden osumisen jälkeen alkoi oikeasti tuntua, että näinköhän tuo lappu osuu? Giroux osui maalipuiden väliin varhaisessa vaiheessa ottelua, ja sitten lappu oli enää Edmontonin voittoa vaille, ja johtivat jo tuolloin 1-0. Ennen 2-0-maalia oli aika jännää jonkun aikaa. Olen pitänyt linjan, että rekan osuessa ostan viimeisen matsin ratkaisumaalin tekijän pelipaidan. Joutuu Connor McDavidin paitakaupoille”, Niskanen linjaa.

Hänellä onkin pelipaitakaapin suhteen hyllynlaajennusta luvassa, sillä Faneille.com tarjoaa voittopalkinnon ohessa myös Lauri Markkasen autenttisen pelipaidan suoraan Chicagon sydämestä.

Blackhawksin kotimatsi ja Jordanin ravintola unelmana

Niskanen odottaa jo kuumeisesti marras-joulukuun välistä urheilureissua.

”Matkalta odotan tietysti eniten noita otteluita, niissä jokaisessa varmaan aika makea tunnelma. Madisonin Mad House on ollut NHL-pelin osalta suunnitelmissa pitkään, nyt se toteutuu. Viime reissulla emme ehtineet koripallolegenda Michael Jordanin ravintolaan syömään, koska se avattiin vasta seuraavassa kuussa. Josko tällä kertaa osuisi suunnitelmiin?” Niskanen aprikoi.

Lopuksi Niskanen antaa kisasta yleisen tason palautteen kaikille Faneille.comin lukijoille ja kanssavedonlyöjille.

”Nämä kilpailut on selkeillä ohjeilla hyvin järjestetty. Palkinnot on niin kovia, että vähintään muutamilla euroilla kannattaa melkein aina voittoa tavoitella. Niin nytkin.”

Lisää Niskasen tunnelmia sitten paikanpäältä Chicagosta.

Tällä hetkellä etsimme hänelle matkaseuraa kerroinkilpailun muodossa.

Tältä se näyttää, kun kaikki menee otteluiden loppuvaiheilla putkeen.