Flyersin putki sen todistaa – NHL:ssä kaikki on mahdollista

Kun Philadelphia Flyersin tasoinen joukkue voittaa 10 otteluaan putkeen, voi todeta maailman olevan valmis. Tätä ei pidä ymmärtää väärin.

Philadelphia Flyers on viimeksi hävinnyt 25.11. iltapäiväottelussa New York Rangersia vastaan. Sen jälkeen kymmenen koitosta on taittunut Pennsylvanian oranssille miehistölle. Seuraava listaus on pitkä, mutta siitä välittyy kuitenkin yksi nykypäivän kiekon ja onnen sekoituksen nyanssi.

Kahden maalin voitto, rankkarivoitto, jatkoaikavoitto, kahden maalin voitto, kahden maalin voitto (viimeinen tyhjiin), jatkoaikavoitto, maalin voitto, kahden maalin voitto (viimeinen tyhjiin), jatkoaikavoitto, maalin voitto.

Varsinaisesti mistään ilotulituksesta ei ole kyse. Joukkue on pystynyt kääntämään 10 tasaista otteluaan voitoksi. Toisaalta, jos jokin niin se on vahvan joukkueen merkki. Nykypäivänä erojen ollessa hiuksenhienoja tällaisia putkia nähdään ani harvoin.

Pelaajien kuullaan usein sanovan, ettei ”pomppinut meille”. Flyersin joukkueelle on nyt pomppinut. Sen tietää vannoutunutkin Flyers-kannattaja.

Kärjistetysti sanottuna nyt kaikki on mahdollista, kun Flyersin tasoinen joukkue voittaa (vähintään) kymmenen kertaa putkeen. Viime vuosina hitaaksi mutta kankeaksi kutsuttu puolustus on saanut pelastajan Shayne Gostisbeherestä. Nuorukainen ei ole aivan viime sesongin lennossa, mutta kärkipään tekijänä saa kunnian tulla mainituksi.

Yksi koko liigan tehokkaimmista parivaljakoista Claude GirouxJakub Voracek on kuluvan voittokulun aikana herännyt kunnolla tähän kauteen. Sean Couturierin tasoinen sentteri, joka liimaa kokonaisuutta hienosti yhteen, on lasaretin puolella, ja silti joukkue kulkee voitosta voittoon.

Tämä on sitä urheilun ydintä. Näitä pelejä ei ratkota paperilla vaan jäällä.

Voit seurata NHL-otteluita läpi kauden Viasatin kanavilla tai Viaplay-palvelussa.

Kansikuva: Getty

Pelaa 5 euroa Holiday Season -kasinopelissä ja voit voittaa jopa 5000 euron jouluyllätyksen!