Haasta Vetomiehet NHL-kisassa – tarjolla World Cup -matkan lisäksi tuotepalkintoja

Nyt kuuluu hyvin, totesimme toimistolla kun NordicBetiltä soittivat. Kuulema olisi sellainen tilanne, että NordicBetilla ollaan oltu hyvissä ajoin liikkeellä ja varattu useampi matka kovimpaan kiekkotapahtumaan sitten Tuomo Ruudun tahtomaalin, Raimo Summasen kovan johtajuuden ja Janne Niinimaan mielensäpahoittamisen – puhumme tietysti syksyllä Torontossa pelattavasta World Cupista.

Kiekkogurut matkaavat Torontoon

Kiekkogurun 1-vaihe päättynyt! Pysy linjoilla, lisää on tulossa.

Miteeh? Ei yksi, ei kaksi vaan peräti KOLME (3!) viikkokilpailun parasta voivat varautua henkisesti pakkaamaan kassinsa ja raivaamaan kalenteriinsa tilaan syksyllä 19.-23.9. tapahtuvaa Toronton matkaa varten. Paikan päällä tarjolla on Ruotsi-Suomi, Kanada-USA ja Venäjä-Suomi -ottelut.

Käy siis lukemassa lisäinfot ja osallistumassa Kiekkoguru-kisaan NordicBetin sivuilla! Kisaan voi osallistua ilmaiseksi, mutta jotta olet oikeutettu palkintomatkaan, on sinun lyötävä kuluvalla viikolla yhteensä 50 eurolla vetoa NordicBetilla.

Veikattavat ottelut alla – tästä pääset osallistumissivulle!

Screenshot 2016-04-13 14.32.58

Kellistä Vetomiehet, lunasta tuotepalkinto

No niin, ja sitten itse asiaan. Meillä ei ole minkäänlaista harhakuvaa siitä, että meillä olisi hyvät mahdollisuudet lunastaa kisamatkaa, mut hei, aina voi yrittää! Haastamme myös Sinut mukaan, ja voit osallistua täysin ilmaiseksi. Tarvitset vain tilin NordicBetilla (rekisteröityminen ilmaista). Rekisteröityä voit esimerkiksi tästä.

Toimi näin: 

  1. Täytä NordicBetin kisasivulla omat vastauksesi ylläolevaan lomakkeeseen -> kisasivulle tästä.
  2. ENNEN kuin painat LÄHETÄ, ota kuvakaappaus/kuva vastauksistasi.
  3. Lähetä kuvakaappaus rivistäsi meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään torstaina 14.4. klo 16.00.

Nyt olet onnistuneesti mukana! Huomaathan, että vastausaika päättyy 14.4. klo 02.00, eli ennen ensimmäisen playoff-pelin alkua.

Palkinnot:

  1. Eniten pisteitä (1 piste = oikein veikattu peli 1×2-menetelmällä) kerännyt palkitaan 50€ pelirahalla NordicBetin tilille.
  2. Jokaiselle Vetomiehet kepittäneelle tuotepalkinto. Ihan jokaiselle (lippis TAI virtapankki TAI t-paita)

Jotta peliraha voidaan maksaa, on osallistujalla oltava NordicBetillä aktiivinen pelitili. Tasapisteissä lähimmäs seitsemän ottelun maalimäärää (jatkoaika mukaanluettuna) veikannut voittaa. Jos sittenkin tasan, voittaja arvotaan.

Vetomiesten rivi

Screenshot 2016-04-13 14.32.07

Ei muuta kuin osallistumaan!

Säännöt ja ehdot

  1. World Cup -kisa eli Kiekkoguru on NordicBetin järjestämä kilpailu, johon osallistutaan NordicBetin sivuilla. Kisassa ovat voimassa omat sääntönsä, jotka löydät täältä.
  2. Vetomiehet voit haastaa täyttämällä omat vastauksesi NordicBetin kisasivulla ja lähettämällä kuvakaappauksen/kuva rivistäsi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].
  3. Jotta Vetomiesten haastekisan voittajalle voidaan maksaa 50€ pelirahaa, on hänellä oltava voimassaoleva tili NordicBetillä. Tilin rekisteröinti ja avaaminen on ilmaista ja tilin voit avata esimerkiksi täältä.
  4. Vetomiesten haastekisaan vaaditaan 18-vuoden ikää.
  5. Pidätämme oikeudet muutoksiin.