Hyväntekeväisyysottelu meni riehumiseksi – linjatuomari rauhoitteli joukkotappelua painiottein

Yliopistotasolla pelaavat Clemson Tigers ja South Carolina Club kohtasivat toisensa hyväntekeväisyysottelun merkeissä. Ottelu sujui varsin rauhallisesti ja Tigers johti sitä 4-2 kolmannessa erässä, mutta yksi loukkaantumiseen johtanut tapahtuma muutti ilmapiirin hetkessä.

Hyökkäysalueella puolustajan ohi pyrkinyttä hyökkääjää tönäistiin selkäpuolelta ja mies ajautui ilkeän näköisesti laitaan, loukaten itseään. Tapahtunut sai aikaan ketjureaktion ja kuvaannollisesti ruutitynnyrit alkoivat räjähdellä ympäri kenttää.

Vaikka kyseessä olikin hyväntekeväisyysottelu, niin vanhat kiistakumppanit unohtivat ottelun luonteen hetkessä ja joukkotappelu oli sitä myöten valmis. Lopulta kahakka rauhoittui, kun yksi tuomareista heitti kaulaotteella yhden pelaajan jäähän ja nappasi myös toista riehujaa kaulasta kiinni.

Tapahtumat tässä:

Clemsonissa pelattua ottelua ”kehuttiin” ennen ottelua South Carolina Clubin toimesta: ”Ilmapiiri on todella sähköinen. Clemson tietää, miten houkutella yleisöä”. Lausetta ei oltu tarkoitettu positiiviseksi ilmaukseksi, sillä kuten kuvasta näkyy, olivat katsomot lähes tyhjillään. Tämä oli kenties niin sanottu ensimmäinen ”kipinä” vastustajan leiristä.

Lähteet: Bardown, Twitter

Kansikuva: Minas Panagiotakis/Getty Images