Jääkiekon MM-kisat 2014: Päivä 8

16.45 USA – Kazakstan 1.14 – 8.35 – 12.50:

Turnaus tähän asti:
USA:n turnaus on jatkunut alavireisesti. Kahden voittoisan ottelun jälkeen seuraavat ottelut Venäjää ja Latviaa vastaan päättyivät katkeriin tappioihin. Kazakstan on taistellut ottelu toisensa jälkeen hyvin, mutta voittoihin asti kazakit eivät ole vielä yltäneet.

Ottelun ratkaisukohdat:
USA-puolustus on ollut lievästi sanottuna hukassa isolla jäällä, eikä konkarimaalivahti Tim Thomas ole kyennyt pelastamaan joukkuetta yksinään. Joukkueessa on paljon taitoa ja potentiaalia, joita kahdessa edellisessä ottelussa ei ole kuitenkaan saatu realisoitua jäälle. Kazakstanin toivo sarjapaikan säilymisestä alkaa olla turhan ohuiden korttien varassa, mutta joukkue tulee varmasti jokaiseen otteluun taistelu mielessään.

Tulosveikkaus:

USA ei saa vieläkään yhtenäistä ottelua aikaiseksi, mutta rimpuilee silti niukan 3-1 -voiton.

16.45 Kanada – Italia 1.02 – 18.00 – 35.00:

Turnaus tähän asti:
Kanada on saanut koneensa pelottavan hyvin liikkeelle. Tanska oli Kanadalle pelkkä vastaantulija ja vaahteralehtien katastrofialku turnaukseen on enää muisto vain. Italia ei ole esittänyt Ranska-voiton jälkeen juuri mitään, mutta myös murskatappiolta on sentään säästytty.

Ottelun ratkaisukohdat:
Kanada pelaa yhtenäisesti ja on pystynyt sopeutumaan isompaan kaukaloon todella hyvin. Italian tarmokas puolustuspeli ja erinomaisesti toiminut alivoima ovat silti ne kohdat, joilla Italia pystyy Kanadan kannoilla roikkumaan. Siitä huolimatta otteluun on vain yksi suosikki, eikä se ole Italia.

Tulosveikkaus:

Kanada hoitaa Italian tieltään perussuorituksella maalein 5-1.

Jatkuuko Ruotsin löysäily Slovakiaa vastaan?

Jatkuuko Ruotsin löysäily Slovakiaa vastaan?

20.45 Ruotsi – Slovakia 1.45 – 5.15 – 5.50:

Turnaus tähän asti:
Ruotsi on edennyt voitosta voittoon, mutta otteet ovat olleet nihkeitä. Kovia voittoja napsinut Ranska pysyi Ruotsin kyydissä tappiosta huolimatta todella hyvin, eikä Ruotsin hyökkäys tälläkään kertaa löytänyt peliään riittävän hyvin. Slovakian turnaus on ollut murheellinen. Edellisessä ottelussa Norjaa vastaan Slovakia kuitenkin pystyi parantamaan otteitaan pelin edetessä ja tuloksena olikin hyvän suorituksen jälkeen helpottava voitto.

Ottelun ratkaisukohdat:
Ruotsin hyökkäyspelaaminen on ollut aneemista. Joukkue on pystynyt hyvällä puolustuspelaamisella kääntämään otteluita edukseen, mutta lohkon kovimmat joukkueet ovat Tsekkiä lukuunottamatta vielä kohtaamatta, eikä Ruotsi enää pysty esiintymään samalla tavalla puolivaloilla kuin aiemmin. Slovakia sai itsetuntoaan parsittua Norja-ottelun myötä ja yhtenäinen esitys tietänee myös hyvää suoritusta Ruotsia vastaan.

Tulosveikkaus:
Slovakia antaa Ruotsille herätyksen voittamalla ottelun maalein 4-2.

Nyt voi viritellä hieman uskaliaampia lappuja, sillä Betssonilla on tarjolla riskitön veto kaikille asiakkaille jääkiekon MM-kisoihin.

Suomi lähtee tavoittelemaan mitalia MM-kisoista kahden heikomman vuoden jälkeen – Uskotko Leijonien mahdollisuuksiin Minskissä? Betsson tarjoaa kaikille suomalaisille asiakkaille riskittömän vedon jääkiekon MM-kisoihin. Saat takaisin jotain joka tapauksessa riipumatta siitä osuuko vetosi vai ei!