Jokereiden uusi pääsponsori on rahapeliyhtiö Nordicbet

Mikäli jollekin ei ole vielä tullut selväksi, että Jokerit on harppaamassa ulos Suomen kuvioista, joukkueen hetki sitten julkistama yhteistyösopimus ruotsalaisen peliyhtiö Nordicbetin kanssa on jotain mitä ei ennen ole suomalaisessa urheiluhistoriassa tapahtunut. Maailmalla on tuttu näky löytää vedonlyöntiyhtiön mainoksia pelipaidoista, mutta Härmässä se ei ole vielä onnistunut. Nyt kävi kuitenkin niin, että vedonlyöntiyhtiöt eivät ainoastaan sponsoroi kotimaan gladiaattoreita, he myös alkavat tunnustaa väriä suomalaisen jääkiekon kanssa.

Tiedotteen mukaan kyseessä on kaikkien aikojen suurin yksittäinen yhteistyösopimus Jokereiden historiassa, joka laittaa tämän toimituksen toivomaan, että Jokereiden rosterista alkaa löytymään entistäkin parempaa pelaajaa ja matka kohti Gagarin cupia alkaa innolla.

Luonnollisesti tämä on aika looginen lähestyminen ruotsalaisilta: Lätkä on Suomessa ykköslaji ja on varmasti myös tärkeä osa peliyhtiön liikevaihtoa, Jokerit on ensimmäisenä liikenteessä KHL:n puolella ja mikäli merkit pitävät paikkansa muista Venäjän ulkopuolisista KHL-joukkueista, se tulee saamaan lähes kansallisen joukkueen aseman. Varsinkin jos menestystä tulee. Nyt vaan toivotaan, että Jokereiden kausi ja treenit lähtevät hyvin käyntiin ja harjoitusmatsit tulevat kertomaan paljon.

Jokerit itse kertoi asiasta omilla sivuillaan seuraavasti

Paikalla oli erittäin leppoisa tunnelma (Faneille.com)

Paikalla oli erittäin leppoisa tunnelma (Faneille.com)

Jokereiden ja NordicBetin sopimuksen tavoitteena on vahvistaa molempien asemaa omien alojensa kovassa kilpailussa. Sopimus käsittää Jokereiden vieraspelipaidat, vieraspelien yhteydessä tehtävät markkinointitoimenpiteet sekä muun Suomen rajojen ulkopuolella toteutettavan markkinointiyhteistyön, kuten tapahtumat. Yhteistyössä noudatetaan voimassa olevia lakeja, jotka koskevat vedonlyöntipalveluiden markkinointia.

Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen näkee urheiluun liittyvän viihteellisen pelaamisen olevan merkittävä osa fanien ja yleisön palvelua.

-NordicBet on tunnettuna ja luotettavana toimijana Jokereille mieluisa ja luonteva kumppani, kertoo Kohonen.

-Olemme iloisia voidessamme solmia NordicBetin kanssa sopimuksen, josta molemmat osapuolet voivat ammentaa voimavaroja omaan toimintaansa.

KHL:n suuri yleisöpotentiaali tarjoaa sekä Jokereille että NordicBetille hyvät lähtökohdat kehittää yhteistyötä. Jokereiden siirtyminen KHL-liigaan on kasvattanut sekä suomalaisten että kansanvälisten yritysten kiinnostusta Jokereita kohtaan.

-Solmittu yhteistyösopimus on hyvä esimerkki siitä, miten mielenkiinto Jokereita kohtaan on kasvanut yritysten keskuudessa. Jokerit haluaa olla tuloksekas markkinointipartneri sekä suomalaisille että kansainvälisille yrityksille, kertoo Kohonen.

Betsson Groupin Area Marketing Manager Ulrika Klinkert on hyvillään Jokereiden ja NordicBetin alkavasta yhteistyöstä.

-Tämä on meille suuri askel kansainvälisen yhteistyömme syventämisessä yhden meille tärkeimmän lajin parissa. Uskomme Jokereiden menestykseen KHL:ssä ja haluamme päästä osaksi tätä tarinaa.

Suomen iGaming asiantuntija Juha Kvist näkee yhteistyön merkittävänä koko alalle.

-Tämä on selkeä osoitus luottamuksen lisääntymisestä kansainvälisiä peliyhtiöitä kohtaan. Betsson Group on alansa johtava toimija, joten NordicBetin ja Jokereiden yhteistyö on erittäin luontevaa. Kaksi alansa parasta yhdistää voimansa ja näin syntyy historiaa, summaa Kvist.