Anton Kuivanen tähtää UFC:hen uuden sponsorin voimin

Anton sai varmasti myös t-paitoja loppu-uransa ajaksi (Betsafe)

Anton sai varmasti myös t-paitoja loppu-uransa ajaksi (Betsafe)

Tilanne kotimaisten vapaaottelijoiden suhteen vaikuttaa oikein hyvältä, kun vedonlyöntiyhtiöt lähtevät kilvan sponsoroimaan suomalaisia huippumatsaajia. Viimeisimpänä voittajana on Anton Kuivanen, joka on solminut eilen sopimuksen Betsafen kanssa vuoden yhteistyöstä. Samalla brändistä tulee Kuivasen ykkössponsori, joka takaa hyvät mahdollisuudet Antonille keskittyä treenaamiseen ja UFC-paluuseen.

Ensimmäinen askel paluuseen otetaan Helsinki Fight Nightissa 14. kesäkuuta, jossa vastaan astuu todella kova sälli rapakon takaa, Dakota Cochrane. Kuivasen povataan ottelun ennakkosuosikiksi, mutta helposta matsista ei tule olemaan kyse. Kuivanen itse kommentoi uutta sopimustaan: ”Yhteistyö Betsafen kanssa mahdollistaa minulle 100% keskittymisen ammattini harjoittamiseen, kehittymiseen ja mikä tärkeintä UFC-tavoitteeni saavuttamiseen”.

Kilpailu – UFC Fight Night Berlin

Toimitus sai kinuttua Betsafelta samaan syssyyn yhden Very VIP-paketin Berliinissä kuun lopussa järjestettävään UFC Fight Night 41-tapahtumaan, jossa luvassa on villi 10 matsin rupeama, pääotteluna Munozin ja Mousasin mittelö keskiraskaassa sarjassa. Jan kirjoitti hyvän ennakon itse tapahtumasta.

Arvonta järjestetään kaikkien 15.5.- 22.5. välisenä aikana uuden tilin Betsafelle avanneiden ja 10 euroa tallettaneiden keskuudessa. Eikä tässä vielä kaikki, jokainen talletuksen tehnyt tilinavaaja saa vielä 10 euron Verkkokauppa.com-lahjakortin kaupan päälle, kuulostaa hyvältä diililtä. Ei muuta kuin täyttämään alta löytyvää lomaketta ja muista käyttää samaa sähköpostiosoitetta tiliä avatessa kuin lomakkeeseen. Kampanja päättyy 22.5. Klo.11.00. Voittaja julistetaan tuntia myöhemmin, eli 22.5. klo. 12.00. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

1. Osallistu kilpailuun

[contact-form-7 404 "Not Found"]

2. Käy luomassa tili Betsafelle

Tässä linkki. Muista käyttää samaa sähköpostiosoitetta kuin ylläolevaan lomakkeeseen!

3. Nautiskele palkinnosta sen voitettuasi

Itse palkinto on huima: Pääset sisään puolitoista tuntia ennen matsien alkamista, pääset niin lähelle kehää, että saat oman pyyhkeen. Pääset kierrokselle alueella, ruokaa, juomaa ja valokuvausmahdollisuuksia. Krääsää tulee mukaan kassillinen omista matsihanskoista lähtien ja mikä parasta, pakettiin kuuluu myös narikka. Voit siis huoletta ottaa takin mukaan Saksaan. Luonnollisesti pakettiin kuuluu myös viiden tähden hotellimajoitus, kuljetukset ja tunnetusti Betsafen reissut ovat olleet erittäin huolettomia ja leppoisia aamuun asti.