Jääkiekon MM-kisat, päivä 2:

Canadan MM-urakka alkui takkuisasti. Ruotsin urakka alkaa tänään (Getty)

Canadan MM-urakka alkui takkuisasti. Ruotsin urakka alkaa tänään (Getty)

Kazakstan – Saksa 5.95 – 5.50 – 1.40

KHL-pelaajia vilisevä Kazakstan vastaan sekalaisempi Saksa. Suuri osa kazakkipelaajista ovat Barys Astanan pelaajia ja tuntevat toisensa hyvin. Kazakkien voitto ei olisi kovin suuri yllätys, vaikka Saksa onkin lähtökohtaisesti parempi joukkue. Saksan joukkueesta kannattaa seurata nuoren Leon Draisaitlin menoa, mies on Saksan tulevaisuuden tähtinimiä.

Italia – Norja 6.30 – 6.15 – 1.32

Italialle yksikin voitto tässä turnauksessa olisi yllätys. Norja on tällä tasolla kokeneempi ja selvästi laadukkaampi joukkue. Maalijuhlaa tuskin on luvassa, mutta Norjan pitäisi silti pystyä kaatamaan Italia rutiinisuorituksella.

Ruotsi – Tanska 1.11 – 9.10 – 15.50

Tanskalla on muutamaa miestä vaille paras miehityksensä kisoissa, Ruotsin joukkueen kasaaminen on ollut puolestaan takkuisempi operaatio. Ruotsi on kaikesta huolimatta ennakkosuosikki, mutta Tanskalla on hyvä mahdollisuus kiusata naapuriaan heti avauksessa.

USA – Sveitsi 1.78 – 4.25 – 3.55

Eilisten tulosten perusteella USA voisi olla selkeä voittajasuosikki. Sveitsin rökäletappio Venäjälle pistänee kuitenkin vipinää luistimiin, eikä USA ole eilisestä esityksestä huolimatta yhtä laadukas joukkue kuin Venäjä. Tasainen ja vähämaalinen mittelö on luvassa.

Kanada – Slovakia 1.40 – 5.50 – 5.95

Kanada kärsi sensaatiomaisen avaustappion Ranskalle, siinä missä Slovakia haastoi Tsekin hienosti viimeiseen asti. Toiseen perättäiseen tappioon Kanadalla ei ole varaa, mutta jos eilisen kaltainen löysäily jatkuu, Slovakian mahdollisuudet voittoon ovat hyvät. Kanadan maalilla on tänään Ben Scrivens, vaikka Ranska-tappio ei James Reimerin piikkiin mennytkään.

Suomi-Latvia ennakkoon pääset tästä. Ja muista lukea myös muita juttuja ja haastatteluja MM 2014 osiostamme.

Nyt voi viritellä hieman uskaliaampia lappuja, sillä Betssonilla on tarjolla riskitön veto kaikille asiakkaille jääkiekon MM-kisoihin.

Suomi lähtee tavoittelemaan mitalia MM-kisoista kahden heikomman vuoden jälkeen – Uskotko Leijonien mahdollisuuksiin Minskissä? Betsson tarjoaa kaikille suomalaisille asiakkaille riskittömän vedon jääkiekon MM-kisoihin. Saat takaisin jotain joka tapauksessa riipumatta siitä osuuko vetosi vai ei!