#KamppailuKannusta huipentuu – Veikkaa finaalisarjan kulku, voita 55″ taulutelkkari!

Olemme vajaan kuukauden aikana palkinneet jo Samulin iPadilla, Lassin PS4-konsolilla ja viimeisimpänä Ilmarin, joka valitsi itselleen iPad Air 2 -tabletin ja nyt etsitään #KamppailuKannusta -kisan viimeistä voittajaa! Joten jos aurinko tai Don Tamin värikäs olomuoto eivät riitä, niin nyt kannattaa osallistua. Palkinnon avulla voi ottaa oppia Teemu Ramstedtin prioriteettilistasta.

Mistä kisaillaan ja miten mukaan?

Nyt huolella. Finaali ansaitsee arvoisensa palkinnon: Voittajalle lähtee 55″ Samsungin SMART 4k Ultra HD SUHD Led-televisio (arvo ~1700 euroa – kuva alla).

samsung

Tästä kelpaa tsiigailla vaikka Salkkareita.

 1. Tehtävänäsi on veikata alla olevaan lomakkeeseen 1) Liigan mestari 2) ottelusarjan oikea lopputulos 3) finaalien paras pistemies ja hänen pistemääränsä ja tasatilanteen ratkaisemiseksi finaalisarjassa tehtyjen maalien lukumäärä perjantaihin 15.4. klo 18.30 mennessä.
 2. Lyö vetoa finaalisarjasta NordicBetillä vähintään viidellä eurolla – mahdollisuus osallistua riskittömästi, lue alta lisäohjeet.

Vastauslomake

  Nimi (pakollinen)

  Liigan mestari 2016 (Esim. HIFK)

  Ottelusarjan lopputulos (Esim. 4-2 tai jos Tappara: 2-4)

  Finaalisarjan paras pistemies ja pisteet (Esim. Joonas Järvinen 0+8)

  Finaalisarjan kokonaismaalimäärä jatkoajat mukaanluettuna (Esim. 20)

  Sähköposti (pakollinen, huom! Jolla olet rekisteröinyt NordicBet-tilisi)

  Kotikaupunki

  Täytäthän lomakkeen huolella ja tarkistathan vastauksesi ennen lähettämistä. Mikäli saamme useamman vastauksen samalta henkilöltä, huomioimme vain ensimmäisenä lähetetyn.

  Riskittömät vedot käyttöön

  Haluatko osallistua ilman riskiä? Sekin onnistuu. Lunasta tästä 10 euron ilmaisveto lyömällä viidellä eurolla vetoa Liigan peleistä – näin olet täyttänyt vetovaatimuksen ja saat lisäksi 10 euron vedon käytettäväksi mihin tahansa kiekkokohteeseen!

  Etkö ole vielä NordicBetin asiakas? Nyt kannattaa liittyä – luvassa on huima urheiluvuosi lätkän MM-kisojen, Ranskan futiskisojen, Rion olympialaisten ja syksyn World Cupin muodossa. Liittymällä nyt ja lyömällä vetoa mistä tahansa kohteesta kohteesta olet mukana iPad 2 -tabletin arvonnassa.

  iPadin arvonnassa olet mukana, kun avaat tilin tästä linkistä!

  Säännöt ja ehdot

  1. Kilpailussa veikataan Liigan mestaria (HIFK tai Tappara – 1 piste), ottelusarjan oikeaa lopputulosta (esimerkiksi 4-2 – oikealla vastauksella 2 pistettä), parasta pistemiestä ja hänen pistemääräänsä (esimerkiksi Joonas Järvinen 0+8 -> paras pistemies oikein 1 piste, paras pistemies ja hänen pistemäärä oikein 2 pistettä. Jos pistemäärä oikein mutta pistemies veikattu väärin – 0 pistettä).
  2. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä yllä oleva vastauslomake ja lähettämällä se ennen ensimmäisen finaalin alkua – kilpailuaika päättyy siis 15.4.2016 klo 18.30.
  3. Voittaja on se, joka on kerännyt eniten pisteitä kohdassa 1. määritetyillä kriteereillä. Jos useampi osallistuja on tasapisteissä, lähimmän finaalisarjan yhteismaalimäärää veikannut palkitaan. Jos useampi kuin yksi osallistuja on vieläkin kiinni voitossa (sama yhteispistemäärä, sama yhteismaaliveikkaus tai yhtä kaukana oikeasta), palkinto arvotaan.
  4. Kilpailuun voi osallistua ilmaiseksi, mutta jotta on oikeutettu palkintoon voiton sattuessa kohdalle, on osallistujan tullut lyödä veto finaalisarjasta mistä tahansa kohteesta yhteensä vähintään 5 eurolla NordicBetille 12.4.–29.4. välisenä aikana. 5 euron vetovaatimus on kumulatiivinen – voit lyödä finaalisarjan aikana esimerkiksi 5 kpl 1 euron vetoja tai yhden 5 euron vedon.
  5. Faneille.com järjestää kilpailun, palkinnot tarjoaa NordicBet. NordicBetin vedonlyönnin säännöt sekä yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
  6. Palkinto on Samsung UE55JS9005 55″ Smart 4K Ultra HD SUHD LED-televisiota tai mikäli tuotetta ei ole saatavilla -> vastaavan hinta- ja laatuluokan taulutelevisio.
  7. Kaikki kauttamme 15.3.2016-30.4.2016 välisenä aikana uuden tilin avanneet ja minkä tahansa vedon NordicBetille lyöneet ovat lisäksi mukana iPad Air 2-tabletin arvonnassa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti toukokuun 5. päivään mennessä.
  8. Palkinnon toimitusajasta ja -tavasta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti, kaikki tavarapalkinnot toimitetaan viimeistään toukokuun loppuun mennessä.
  9. Faneille.com pidättää oikeudet muutoksiin.