Kiekkokausi huipentuu – katso pudotuspelit ilmaiseksi!

EDIT 4.4. klo 18.25. Betsafen osalta tarjous on nyt päättynyt – MUTTA EI HÄTÄÄ. Uutena Unibetin asiakkaana sinulla on mahdollisuus napata Ruutu-koodisi sekä vedonlyöjän unelmapaketti kevään peleihin! Koodeja jäljellä: 28.

Kotimainen kiekkokausi huipentuu ja Faneille.com tarjoaa sinulle mahdollisuuden hypätä mukaan keskelle jännitystä. Kestääkö Tappara ennakkosuosikin paineet, yllättääkö JYP? Karri Kivi ei tehnyt jytkyä, mutta mitä tekee luisteluvoimainen KalPa?

Miten mukaan?

Mikään ei ole täysin ilmaista, mutta Faneille.comin lukijana saat erinomaisen paketin kiekkokauden huipennukseen. Avaamalla pelitilin Unibetille tältä sivulta ja tekemällä vähintään 10 € ensitalletuksen, iskemme Unibetin 100 % talletusbonuksen päälle 1kk Ruutu+ -koodin. Ruudusta näet kiekkokauden huipennuksen jokaisen ottelun, olitpa sitten missä tahansa. Huomaathan, ettei Liigalla, Nelosella tai Ruudulla ole mitään tekemistä kampanjan kanssa.

 1. Avaa pelitili Unibetille tästä.
 2. Tee vähintään 10 € ensitalletus pelilillesi. Halutessasi voit hyödyntää Unibetin uuden asiakkaan 100 % talletusbonuksen.
 3. Täytä alla oleva lomake huolellisesti koodin toimitusta varten. 

Mikäli alla oleva lomake ei toimi, lähetä alla pyydetyt tiedot sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen, huom! Jolla avasit Unibet-tilin, tähän toimitamme myös koodin)

  Kotikaupunki

  Koodeja on tarjolla reilusti, mutta rajoitetusti (100 kpl). Päivitämme tälle sivulle jäljellä olevien koodien määrä sitä mukaan kun niitä menee.

  Tarkistamme tiedot Unibetilta, ja kun saamme kuittauksen, pistämme koodin tulemaan mahdollisimman pian yllä olevaan sähköpostiin ohjeiden kera. Toimitusaika on arkisin enintään 72h, perjantaina klo 15 jälkeen lähetetyt lomakkeet käydään läpi maanantaina. Koodeja jäljellä: 28.

  Säännöt ja ehdot

  1. Kampanjan järjestää Faneille.com.
  2. Saadaksesi 1kk Ruutu+ -koodin, avaan pelitili uutena asiakkaana Unibetille ja tee vähintään 10 € ensitalletus. Kampanja on vain uusille Unibetin asiakkaille, joilla ei ole pelitiliä tai ole ollut sellaista ennen.
  3. Kaikki yli 18-vuotiaat voivat osallistua.
  4. Osallistumalla kampanjaan annat luvan lomakkeessa annettujen tietojen vaihtoon Faneille.comin ja Unibetin välillä. Faneille.com ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille tai käytä tietoja minkäänlaiseen markkinointiin.
  5. Koodit toimitetaan kolmen työpäivän (ma-pe) sisällä siitä kun lomake on lähetetty, mikäli kohdassa 2. mainitut ehdot täyttyvät.
  6. Nelonen, Ruutu tai Liiga ei ole millään tavalla osallisena kampanjassa.
  7. Pidätämme oikeudet muutoksiin.