Keskiviikkokisa: Arvaa Liigakierroksen voittajat

Keskiviikko on taas käsillä, joten aika laittaa pientä skabaa piristämään arkea. Liigassa pelataan tänään kuuden ottelun kierros, joten eiköhän suunnata katseemme tänään sinne. Palkinto myös liippaa suhteellisen läheltä yhtä Liigajoukkuetta, sillä NordicBet on valmis tarjoamaan voittajalle ja hänen kutsumalleen avecille toivottavasti ikimuistoisen CHL VIP-illan, kun Kärpät kohtaa Oulussa Frölundan.

Tehtäväsi on aina yhtä ihana ja helppo. Veikkaa Liigakierroksen otteluiden voittajat mahdollinen jatkoaika sekä voittolaukauskilpailu huomioiden sekä lisää vastauksesi loppuun kierroksen yhteismaalimäärä.

Klo 18.30 alkavan kierroksen ottelut ovat (vertailuun otettu mukaan NordicBetin ML kertoimet):

 1. nordicbet_new_logoBlues-SaiPa 1.70 – 2.08
 2. HPK-HIFK 2.08 – 1.70
 3. JYP-Ilves 1.38 – 2.90
 4. KalPa-Tappara 1.77 – 1.98
 5. Kärpät-Pelicans 1.22 – 4.00
 6. Lukko-Ässät 1.46 – 2.60 matsiennakkoon tästä
 7. Koko kierroksen maalit

Esimerkkivastaus: 121112 26maalia – Kilpailu päättyy keskiviikkona 7.1.2015 klo 18.25

Jätä vastauksesi Faneille.comin Facebook-sivulle tämän kilpailupostauksen kommenttikenttään. Keskustelua aiheesta käydään Faneille.comin juuri avatulla keskustelufoorumilla ja sieltä voit käydä tsekkaamassa myös jääkiekkoasiantuntijamme rivin illan otteluihin perusteluineen.

Jos sinulla ei ole vielä tiliä NordicBetille, niin kannattaa tarrata huikeaan ensitalletusbonukseen. Ensimmäiselle talletuksellesi saat 200% talletusbonuksen 200 euroon asti. 15 euron talletuksella voit siis saada 45 euroa pelirahaa ja 100 euron talletus taas tekee yhteensä 300 euroa pelirahaa.

Palkinto

1+1 VIP-ilta Oulussa 20.1.2015 pelattavaan Kärpät-Frölunda CHL-välierään. Ilta sisältää pregame dinnerin sekä liput parhaille paikoille loistavassa seurassa. Jos kilpailun voittaja ei pysty palkintoa lunastamaan, palkitaan seuraavaksi sijoittunut, mutta myös voittajalle lähtee lohdutuspalkinto.

Säännöt ja ehdot

 1. Kilpailuun osallistujan pitää olla täysi-ikäinen.
 2. Kilpailun voittaa eniten oikeita voittajia arvannut osallistuja, jos parhaita tuloksia on enemmän, voittaja on kierroksen yhteismaalimäärän lähimmäksi arvannut. Tasatilanteessa arpa ratkaisee.
 3. Kilpailun voittajaan otetaan yhteyttä kilpailun ratkeamisen jälkeen palkinnon toimittamista varten. Jos kilpailun säännöt ja ehdot eivät toteudu, palkitaan seuraavaksi sijoittunut.
 4. Kilpailun voittajan vastuulla on palkinnon vastaanottaminen sekä mahdolliset matkakustannukset.
 5. Pidätämme oikeudet muutoksiin.