Kiekontäyteinen tiistai – Liigakierros klo 18.30

Tämä tiistai pyhitetään täysin jääkiekolle, koska FA Cupin uusinnoissa eivät Valioliigaseuroista kohtaa kuin Fulham ja Norwich. En mitenkään vähättele joukkueita, vaan enemmänkin itse cupin uusintoja. Siirretään siis katse kotimaiseen Liigaan.

teravainenyle

Teräväinen palasi Jokeri-paitaan Blues ottelussa napsien tehot 0+3

Liigassa laitetaan täysi hulina päälle klo 18.30. Ohjemassa on täysi kierros ja muutama jopa huippukohtaaminen.

Ässät-Pelicans 2.00-4.00-3.10 Betsson

Pelissä on panosta. Pelicans on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa, kun taas Ässät sarjan viimeistä edellisenä 12 pistettä Pelicansia perässä. Nämä on niitä kuuden pisteen pelejä, joita voittamalla porilaisilla on vielä pelata kevään pudotuspeleissä. Ässät on ottanut pisteitä tämän vuoden jokaisesta pelistä. Pelicans pistää vielä tuosta paremmaksi, kun joukkue on hyvän maalivahtipelin ansiosta hakenut neljä suoraa voittoa viidestä viimeisestä pelistään. Mukana on myös kaksi nollapeliä.  Kotietu kertoimien puolelta on katsottu merkittäväksi, mutta eihän Isomäellä kerkeä erätauolla edes bisselle ja vessaan, jos ei erän puolessavälissä jo lähde jonottelemaan.

Blues-Tappara 2.55-4.05-2.31

Sarjakakkonen Tappara matkustaa Espooseen hurjan kotiyleisönsä edessä pelaavan Bluesin vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet kaudella kolmesti ja porkkanapöksyt ovat voittaneet niistä kaikki. Tappara on kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas Blues on hävinnyt putkeen JYPille ja Jokereille. Hyvässä muistissa kuitenkin on kun vinkkasin Tapparaa pomminvarmaksi TPS:n vieraana ja turpaan tuli. En siis sano mitään. En edes alle 5.5 maalia koska kerroin ei siitä minulle kelpaa (1.36).

HPK-KalPa 2.00-4.00-3.10

Tässä ottelussa kohtaavat myös todella tärkeitä pisteitä metsästävät alakastin joukkueet. HPK:lla on 6 pistettä ja KalPa:lla 12 pistettä eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Joukkueiden kolme viimeistä ottelua ovat päättyneet 2-1, joista yksi voittolaukausten jälkeen. HPK vienyt kaksi viimeisintä. Tasaista siis tulossa tänäänkin. HPK ottanyt viisi ottelua putkeen tukkaan, joten X2 voisi olla kokeilemisen arvoinen kertoimella 1.76.

Ilves-HIFK 2.50-4.00-2.36

HIFK on saanut takaisin riveihinsä Ville Husson. Hussoa paikkaamaan hankittu Joakim Lundström pelasi loistavasti, mutta nyt taas näyttää siltä että Husso kantaa pääasiallisesti torjuntavastuun. Ilveksen voittoputki katkesi, kun joukkue pelasi JYPiä vastaan ilman Michael Kerästä, mutta nyt mies on takaisin askissa. Viimeiset kuusi ottelua Ilves: 6-0-1, HIFK: 1-1-4. Kertoimetko vaiko mun pää vinksallaan?

JYP-SaiPa 1.77-4.25-3.70

SaiPa on hallinnut joukkueiden keskinäisiä, voittaen kaikki kauden kohtaamiset. Kaksi jopa selvästi 5-1 ja 4-1. Edellinen ottelu Jyväskylässä tosin päättyi Sputnikin voittoon vasta voittolaukausten jälkeen. JYP lähtee otteluun allaan kolmen ottelun voittoputki. Saa nähdä saako joukkue tänään jopa tukea kotiyleisöltään Synergia-areenalla.

Kärpät-TPS 1.38-5.40-6.20

Dan Sexton lähti. Willsie jäi. Kärppien pitäisi muuttaa trendi positiivisemmaksi nyt sarjan jumbon kustannuksella. Alkaako Mäenalanen osumaan myös liigajäillä? TPS:llä ei ole paineita enää koko loppukaudella. Kaksi edellistä ottelua päättyivät Turussa 1-2VL ja 0-2 Kärpille. Oulusta TPS onnistui hakemaan pisteet myös lukemin 1-2VL, silloin ratkaisijana muuan Sexton. Läpihuutoottelu? En usko.

Lukko-Jokerit 2.34-4.00-2.50

Teräväinen on takaisin kokoonpanossa ja sen huomaavat kaikki. Edellisessä ottelussa Bluesia vastaan tehot 0+3! Jokerit sarjassa viidentenä kaksi pistettä seitsemäntenä majailevaa Lukkoa edellä. Jokerit on voittanut kauden kohtaamisista vain yhden. Vähämaalisia ovat nuo edelliset kohtaamiset olleet ja raumalaisten kahdessa viimeisessä kotipelissäkin on nähty jopa viisi maalia. Alle 4,5 maalia harkintaan kertoimella 1.80

Linkki Betssonin Liigakohteisiin tästä