Liiga perui arvostetun hämeenlinnalaiskuvaajan porttikiellon halleihin: ”Asia on minun ja Liigan osalta loppuun käsitelty”

Myös Faneille.comille jääkiekkoa kuvaava hämeenlinnalaislähtöinen Pekka Rautiainen joutui eilen ikävään tilanteeseen, kun Liigan vastaava tuottaja Juha Huhta otti yhteyttä seuroihin, ja ilmoitti kuvaajan olevan porttikiellossa halleihin ja että hänen press-passinsa on peruttu.

Porttikielto liittyi Vaasan Sportin hallissa epäiltyyn tekijänoikeusrikkomukseen ja siitä nousseeseen kohuun sosiaalisessa mediassa. Rautiaisen kuvaa oli käytetty markkinointitarkoituksessa ilman lupaa.

Todettuaan, ettei Liigalla ole osallisuutta epäillyn rikkomuksen kanssa Rautiainen ja Liigan toimitusjohtaja Kimmo Ranniston selvittivät asian. Seurauksena Rannisto perui Rautiaisen porttikiellon ja ilmoitti ilmoittavansa liigaseuroille press-passin palauttamisesta.

– Asia on minun ja Liigan osalta nyt loppuun käsitelty. Olen tyytyväinen siihen, että voin jatkaa työskentelyä myös Liigassa jatkossakin, kommentoi Moskovasta Jokereiden KHL-kiertueelta tavoitettu Rautiainen.

Ja koska asioita ei pidä ottaa liian vakavasti, liitämme tilanteeseen sopivan, huumoripainotteisen videon.

(Kuva: Pekka Rautiainen / arkistokuva)

Päivitetty klo 15.12: Liiga perui press-passin sosiaalisessa mediassa nousseen keskustelun perusteella, ei epäillyn tekijänoikeusrikkomusen takia.

Päivitetty klo 17.03: Lisätty YouTube-video